GEVECHTSPAS

J4S4

  • SEIZOENSBELONINGEN
  • PREMIUM BELONINGEN
  • FAQ

UNIEKE SEIZOENSBELONINGEN

Zuiver drakoniet werd niet alleen gebruikt om de Verderving tegen te gaan, maar ook om technologische vooruitgang te boeken. Strijders komen uit alle windstreken om samen te spannen in de eerste strijd tussen Horkos en Chimera, terwijl smeden en ambachtslieden in heel Heidevenen geavanceerde wapens en mechanische apparaten ontwikkelen die nooit eerder zijn gezien.


Vertel het verhaal van je personage aan de hand van de 100 niveaus aan beloningen die beschikbaar zijn voor alle helden! Beschikbaar tijdens J4S4 van For Honor: Alleen chaos.

PREMIUM BELONINGEN

Met de premium pas van Jaar 4 Seizoen 4 baan je je een weg door 100 niveaus om zuiver drakoniet-beloningen te verdienen, waaronder een effect, executie, wapenset, eigen pose en nog veel meer voor alle helden!

VEELGESTELDE VRAGEN

De gevechtspas is een nieuwe seizoensprogressie voor For Honor die je speeltijd honoreert met beloningen voor alle helden.

De gevechtspas voor For Honor bestaat uit 100 niveaus met een gedeelde voortgang via de gratis pas en de premium pas.

Iedereen heeft toegang tot de gratis pas en de bijbehorende beloningen. Met de gratis pas kun je items zoals versieringen, staal, kleuren, Kampioensstatus, reliëfwerken en meer ontgrendelen.

Spelers met een premium pas krijgen toegang tot unieke beloningen voor aanpassingen, zoals nieuwe signaturen, nieuwe wapens, nieuwe executies, nieuwe effecten en nog veel meer. Let op: bezitters van de premium pas ontvangen ook de beloningen van de gratis pas.

Als je de gevechtsbundel koopt, ontgrendel je de gevechtspas voor het seizoen en worden 25 niveaus bij je huidige voortgang opgeteld. Als je nu niveau 1 bent, ontgrendel je dus automatisch alle beloningen tot niveau 26.

Je verdient gevechtspunten met voltooide matches, Arcade-avonturen en dagelijkse opdrachten. Met gevechtspunten bereik je hogere niveaus van de gevechtspas.

Beloningen van de gratis pas zijn voor alle spelers beschikbaar. Er hoeft niets te worden gekocht. Let op: niet elk niveau van de gratis pas heeft een beloning.

Beloningen van de premium pas zijn alleen beschikbaar voor spelers die de gevechtspas van het huidige seizoen hebben gekocht voor hun systeem. Bezitters van een premium pas ontvangen minstens één beloning per niveau.

Niveaus zijn de voortgangsmijlpalen die uniek zijn voor de gevechtspas. Het is een accountvoortgang die elk seizoen wordt gereset. Speel met een willekeurige held om gevechtspunten te verzamelen en hogere niveaus te ontgrendelen.

Het heldenniveau is een personagevoortgang die niet wordt gereset. Speel met je favoriete held om XP te verdienen en hogere niveaus te ontgrendelen. Bij elke 20 niveaus verhoog je je heldenreputatie met één. In sommige menu's zie je de reputatie van al je helden samen.

Absoluut niet. Gevechtspasbeloningen zijn cosmetische voorwerpen die geen invloed hebben op de gameplay. Uitrusting die onderdeel vormt van de pas wordt gedropt op basis van het reputatieniveau van je held, net als andere uitrusting die je verdient met het spelen van matches.

Nee. De voortgang van de gevechtspas eindigt op hetzelfde moment als het huidige seizoen. Als het huidige seizoen is afgelopen, kun je er geen gevechtspasbeloningen meer voor verdienen.

Ja, natuurlijk! Beloningen die je hebt verdiend met de gevechtspas zijn na afloop van het seizoen beschikbaar in de barakken.

Je kunt de gevechtspas alleen kopen in de beschikbare stores van de ondersteunde systemen (Xbox, PS4, pc). Start For Honor op, ga naar de winkelpagina en gebruik de optie Gevechtspas voor een snelkoppeling naar de store van jouw keuze. De beschikbaarheid kan variëren per platform en regio. Let op: je voortgang is gebonden aan het platform en het account waarmee je de pas hebt gekocht. Na verzilvering in de game is restitutie voor de gevechtspas niet mogelijk.

Je ontvangt dan alle beloningen voor je huidige gevechtspasniveau. Als je bijvoorbeeld niveau 20 bent op het moment dat je de gevechtspas aanschaft, krijg je alle beloningen tot en met niveau 20, waaronder alle executie-effecten van Verhaal van Wyverndal voor alle personages.

Elke bezitter van de gevechtspas, of het nu vroeg of laat in het seizoen is, krijgt een gevechtspuntenbonus van 10% voor voltooide matches en Arcade-avonturen.

Ja. Als je de gevechtspas dolgraag wilt voltooien, kun je niveaus kopen met staal.

Ja! De gevechtspasbeloningen zijn beschikbaar voor iedereen die in het huidige seizoen speelt.

Selecteer in de game de optie HELDEN om naar de barakken te gaan. Selecteer de held waarvoor je het voorwerp hebt ontgrendeld en zoek het voorwerp in de betreffende categorie om je ermee uit te rusten.

Geen paniek, je ontvangt nog steeds de beloningen voor die held. Die zijn beschikbaar in de barakken, maar net als voor andere voorwerpen in de game geldt dat je de helden moet rekruteren om ze aan te kunnen passen.

Natuurlijk. Ga in het hoofdmenu naar de pagina Gevechtspas of gebruik de snelkoppeling om naar de informatie over de pas te gaan. Gebruik de linker-stick/linker joystick of de muis om door de niveaus te scrollen. Je kunt ook een voorproefje van de niveaucontent krijgen door de optie Voorproefje niveau te selecteren of door rechtstreeks op het niveau te klikken.

Als je per ongeluk uitrusting ontmantelt in de gevechtspas, worden de uitrustingslooks nog steeds opgeslagen in je collectie visuele aanpassingen.