Scrol om te ontdekken  

For Honor: Marching Fire

For Honors grootste en meest ambitieuze update ooit komt op 16 oktober 2018 uit. Marching Fire breidt de wereld van For Honor uit als nooit tevoren, met een nieuwe factie, 4 nieuwe helden, een nieuwe 4x4-modus, significante visuele verbeteringen, oneindig veel solocontent en een coöperatieve PvE-modus voor 2 spelers die later wordt onthuld.

Nu verkrijgbaar

Nieuwe helden: de Wu Lin-factie

De Wu Lin is een factie van krijgers binnen de muren van het oude China. Vier Wu Lin-krijgers reizen nu naar het westen, op zoek naar wraak voor oorlog, verraad en persoonlijke tragedies. Ze vechten om hun plek in de volgende dynastie op te eisen.

Shaolin

De Shaolin zijn felle monniken, bekend om hun atletische, aap-achtige vechtstijl en hun vaardigheid met een staf. Ze houden hun uitgeschreven gebeden altijd dicht bij zich.

ONTDEK MEER

Tiandi

De Tiandi zijn trouwe beschermers van koningen, koninginnen en keizers. Ze beheersen het dao-zwaard, het favoriete wapen van deze koninklijke wachters.

ONTDEK MEER

Jiang Jun

De Jiang Jun zijn generalen van de legers van het oude China. Het zijn wijze leiders die het guandao-wapen beheersen.

ONTDEK MEER

Nuxia

De Nuxia zijn getrainde lijfwachters en sluipmoordenaars die hun vaardigheden vaak vermommen als een dans. Ze zijn dodelijk artistiek met hun haakzwaarden.

ONTDEK MEER

Nieuwe PvP-modus: Belegering

Dompel jezelf onder in de droom van het belegeren of verdedigen van een kasteel met ballista's, vuurketels en boogschutters.

Aanvallers moeten het kasteel binnendringen met een stormram, terwijl verdedigers ze koste wat kost moeten tegenhouden om hun heer te beschermen.

Dit strategische multiplayer-speltype met teams geeft de game een diepere, actievolle laag en drie nieuwe maps.

Oneindige PvE-modus

Een nieuwe modus die later wordt onthuld en oneindig veel content voor singleplayer en coöperatieve PvE biedt.

Significante grafische verbeteringen

Marching Fire voegt ook gratis grafische verbeteringen toe aan de wereld van For Honor met geüpdatete en verrijkte textures, verbeterde belichting en een nieuwe technologie voor de lucht en wolken. Ook wordt de gebruikersinterface verbeterd waardoor spelers sneller in een match terechtkomen.

Voor
+
Na
+
Voor
+
Na
+