Scrol om te ontdekken  

OVERZICHT

Na een vreselijke natuurramp treffen de drie sterkste facties uit de geschiedenis elkaar in een epische strijd om te overleven. Stort je in de oorlog als moedige ridder, brute Viking of dodelijke samoerai en vecht voor de eer van je factie. Baan je een weg door de slagvelden van deze snelle thriller, waarin vaardigheid en spectaculaire mêleegevechten worden gecombineerd.

Sinds de launch in februari 2017 heeft de game constant updates en verbeteringen gekregen. De toevoeging van dedicated servers zorgde voor een stabiele en naadloze ervaring voor spelers, terwijl nieuwe trainingsspeltypen spelers het gereedschap hebben gegeven om van leerling naar meester te gaan en beloningen te verdienen. Neem je nieuwe vaardigheden mee naar gloednieuwe speltypen en pas je helden aan met de duizenden stukken uitrusting die sinds de launch zijn toegevoegd.

Meer info

De vechtkunst is het hart van For Honors unieke kijk op mêleegevechten. Je moet constant wisselen tussen een van drie houdingen (links, rechts of hoog) om de verdediging van je tegenstanders te doorbreken en hun aanvallen te pareren.

For Honor bevat een verhaalgedreven ervaring die je coöperatief kunt spelen en zes multiplayer-speltypen voor gevechten met 1v1, 2v2 en 4v4. De game mengt de razendsnelle vaardigheden van een fighting game met de noodzaak om constant je omgeving en vijanden in de gaten te houden. Spelers worden uitgedaagd om terrein te veroveren en hun tegenstanders te verpulveren (waarbij vaak ook hordes vervangbare soldaten worden doorkliefd).

In het begin zweer je trouw aan een van de facties in de game, maar uiteindelijk kun je met elk van de 18 aanpasbare helden spelen. Elke held speelt volkomen anders, zodat je je eigen speelstijl kunt ontwikkelen. Wil je rondstampen en veel schade doen, dan is de Shugoki bijvoorbeeld een goede keuze. Ben je liever snel en zet je je tegenstander graag op het verkeerde been, dan kun je beter met de Vredesbewaker of Orochi beginnen. Dankzij het speltype Training heb je alle ruimte om te experimenteren en de held te vinden die het beste bij jou past.

.

Speltypen

Speltype Training

Deze singleplayermodus bevat trainingmedia, leerlingbeproevingen, krijgersbeproevingen en een trainingsarena.

Meer info

1 van 3

Verhaal

Speelbaar voor één speler en voor twee spelers (coöp).

Meer info 

2 van 3

Speltype Arcade

Oneindig veel content voor singleplayer en coöperatieve PvE voor twee personen. Inbegrepen in de update Marching Fire, die op 16 oktober uitkwam.

Meer info

3 van 3

Eerbetoon

Teams vechten om de controle over verschillende offers, die verspreid zijn over de map.

Meer info

1 van 6

Veldslag

Op doelen gebaseerd, 4v4-speltype waarin teams vechten om de controle over drie verschillende zones.

Meer info

2 van 6

Duel

1 tegen 1, beste van vijf ronden.

Meer info 

3 van 6

Knokpartij

2 tegen 2, beste van vijf ronden.

Meer info 

4 van 6

Confrontatie

4 tegen 4 team deathmatch met AI.

Meer info 

5 van 6

Eliminatie

4 tegen 4, waarin de beste van vijf ronden wint!

Meer info 

6 van 6

Belegering

Verdedig het kasteel of versla de commandant in een strategisch 4v4-speltype. Inbegrepen in de update Marching Fire, die op 16 oktober uitkwam.

Meer info

7 van 7

Maps

Ga het gevecht aan in meer dan 20 maps, elk speciaal gemaakt voor zo realistisch mogelijke mêleegevechten.

Ridders

Ontdek de 7 maps van Asveld

Samoerai

Ontdek de 7 maps van het Moeras

Vikingen

Ontdek de 6 maps van Valkenheim

Ontdek alle maps