Scrol om te ontdekken  

 

De ridders

“Vecht door, dappere ridders! Een man sterft, maar de glorie leeft!
Vecht door, want de dood is beter dan de nederlaag!"
— Sir Walter Scott

De ridders van Asveld zijn de belichaming van macht.

Ze zijn gestuurd door het IJzeren Legioen om de vrede in het land te herstellen. Maar sindsdien hebben ze de smaak van de vrijheid te pakken en zien ze Asveld als hun thuis. Ze geloven dat vele, zo niet alle oude ruïnes in het land zijn gebouwd door het Grote Rijk, de voorloper van het IJzeren Legioen.

Eeuwenlang waren de ridders van Asveld een zootje ongeregeld dat bestond uit lage krijgsheren en rovende huurlingen. Maar in de laatste tien jaar zijn ze verzameld onder één banier, vaak onder dwang, door de Zwartstenen, onder aanvoering van Apollyon.

Tot nu toe zijn de ridders erin geslaagd Asveld te verdedigen tegen aanvallen van de Vikingen en de samoerai. Volgens Apollyon is de totale oorlog nabij. Afvalligen wijst ze erop dat ze hun grond alleen kunnen behouden door zich aan te sluiten bij haar legioen.

Embleem

Betekenis embleem:
  • Orde
  • Voorouders
  • Bescherming
  •  Kennis, kracht
  •  Hoop, stabiliteit

Ridders

De Veroveraars

Verdedigende vechtstijl Zeer effectieve verdediging

Veroveraars zijn ex-gevangenen en dienstplichtigen die zijn doorgedrongen tot de rangen van de elitesoldaten. Op het slagveld zijn ze met hun gevarieerde defensieve specialiteiten en schier oneindige aanvalsdrang voor iedereen een angstwekkende vijand.

De Veroveraars Alle ridders

1 van 2

1 van 2

Alle ridders  

Ridders

De Schildwachten

Flexibele vechtstijl Eenvoudige strategie

De Schildwachten zijn sterke, nobele krijgers die zich hebben toegelegd op het verdedigen van hun land en volk. Schildwachten zijn veelzijdige ridders die het hele slagveld onveilig maken met hun indrukwekkende slagzwaarden.

De Schildwachten Alle ridders

2 van 2

2 van 2

Alle ridders 
  image