Scrol om te ontdekken  

 

De Vikingen

“Ik leef, ik brand van het leven, ik heb lief, ik vermoord en ben content."
— Robert E. Howard

Eeuwen geleden lieten de Vikingen hun verloren thuisland achter zich en trokken naar het onbekende.

De achterblijvers kregen de ridders over zich heen en gingen op in hun cultuur.

Maar een paar eeuwen geleden keerde de Vikingen in groten getale terug. Ze kwamen van over de zee, waar ze een nieuw thuisland hebben gecreëerd. Er waren vele redenen voor hun terugkeer, maar de belangrijkste reden was het terugwinnen van het oude thuisland in het noorden: Valkenheim. Honderden Vikingclans leven nu relatief vreedzaam samen op de bevroren toendra. Maar voor de buitenstaander lijkt het eerder een staat van eeuwige burgeroorlog.

De Vikingen zijn de onbetwiste heersers op zeeën en meren. Wanneer deze rauwe natie gigantische vloten van met drakenkoppen getooide schepen op touw zet, is hun aanblik angstwekkend en hun opmars nauwelijks te stuiten.

Embleem

Betekenis embleem:
  • Vrijheid
  • Plunderaars
  • Clan
  •  Passie, gevaar
  •  Dood, hardheid

Vikingen

De Berserkers

Overrompelende vechtstijl Snelle aanvallen over korte afstanden

Berserkers zijn chaotische en wrede Vikingen met twee bijlen. Hun barbaarse liefde voor de strijd jaagt vriend en vijand de stuipen op het lijf. Ze combineren overrompelende aanvallen van dichtbij met een onuitputtelijke stroom ketenaanvallen die op vele manieren kunnen worden ingezet.

De Berserkers Alle helden

1 van 2

1 van 2

Alle helden  

Vikingen

De Plunderaars

Ontmantelende vechtstijl Zware aanvallen

De Plunderaars vechten met zware, dubbelhandige bijlen en bevinden zich altijd in de voorhoede van de Vikinghorde. Vijanden die gek genoeg zijn zich op hun pad te begeven, worden letterlijk in mootjes gehakt. De Plunderaars zijn de bekendste krijgers van de Vikingen.

De Plunderaars Alle Vikingen

2 van 2

  image