Scrol om te ontdekken  

VERHAAL

Speel het meeslepende verhaal van For Honor alleen of met een coöpspeler en kruip in de huid van grootse krijgers die zich in een van de bloederigste oorlogen tussen ridders, Vikingen en samoerai uit de recente geschiedenis storten.

Honderden jaren nadat een ramp de wereld opnieuw vorm gaf, hebben de ridders, Vikingen en samoerai zich aangepast en gaat het ze weer voor de wind. Elke factie is sterk genoeg om de ander het hoofd te bieden waardoor de breekbare machtsbalans uitmondt in een oorlog.

Als de beste krijgers van elke factie beleef je de sleutelmomenten die tot deze oorlog hebben geleid. Je krijgt te maken met manipulatie, verraad en catastrofale tegenslagen die je alleen kunt overwinnen door helder te denken en goed te vechten.

Bestorm kastelen en forten, keer het tij in bepalende veldslagen en versla dodelijke bazen in intense duels. In de huid van doorgewinterde krijgers bepaal jij het verloop van een gewelddadige geschiedenis.

elementen en doelen van het speltype

De rol van de Orochi

De Orochi was een sluipmoordenaar die bezig was met een bliksemcarrière binnen het keizerrijk. Maar een grote mond stond een grote toekomst in de weg. In plaats daarvan kwijnde de Orochi weg achter de tralies. Maar een onvermoeibare loyaliteit en goed humeur leverde bondgenoten op die de eer van de sluipmoordenaar maar wat graag wilden herstellen. Belangrijk detail: eerst moest de Orochi uit de gevangenis...

1 van 3

De rol van de Plunderaar

De Plunderaar is onbevreesd, idealistisch en fel gekant tegen de onderlinge strijd van de Vikingen. Deze exceptionele krijger is net zo bloeddorstig als andere plunderaars, maar wordt gedreven door een onweerstaanbaar verlangen om de vrede onder de Vikingen te herstellen. Of deze Viking daar nu in slaagt door middel van machtsvertoon, slimheden of vastberadenheid, de Plunderaar moet en zal de clans verenigen.

2 van 3

De rol van de Schildwacht

De Schildwacht is een dappere, getalenteerde, jonge ridder uit de zuidelijke landen van het IJzeren Legioen. Schildwachten moeten nobel en dapper zijn, dat wordt van ridders verwacht, en dit exemplaar heeft het potentieel uit te groeien tot een ware held. Daar zijn er te weinig van in deze gewelddadige tijden.

Na jarenlang steriele veldslagen te hebben meegemaakt in het land van het IJzeren Legioen keerde de Schildwacht noordwaarts, op zoek naar een doel dat de moeite waard was. Mogelijk is die zoektocht ten einde gekomen in Asveld, waar de Schildwacht voor het eerst tegenover de Zwartstenen staat.

3 en 3

  image
  image