Scrol om te ontdekken  

Eerbetoon

In Eerbetoon moet jouw team de controle krijgen over de offers die op de map verspreid zijn. Nadat een game is begonnen, zullen er offers op het slagveld verschijnen. Spelers moeten deze oppakken, ze naar hun basis brengen en ze bewaren in één van de 3 schrijnen. Zodra een offer is veiliggesteld, geeft elke schrijn een bepaalde zegen aan het team:

  • Apologeten-zegen: Geeft je hele team een aanvalsbonus en een snelheidsbonus als je een offer bij je hebt, en snellere interactie als je een offer aan het stelen bent.
  • Wachter-zegen: Geeft het hele team een klein schild dat zichzelf herstelt. Ook wordt de interactie van het vijandelijke team vertraagd als ze proberen een offer van jouw team te stelen.
  • Orakel-zegen: Vergroot de alertheid van je hele team door op de radar en in de wereld zelf de locatie te onthullen van een speler die een offer bij zich heeft, en de posities van alle vijandelijke teamleden.

Spelers mogen op ieder moment offers stelen van vijandelijke schrijnen. Als je een tegenstander raakt die een offer bij zich heeft, zal de tegenstander het offer laten vallen.

Een team wint de match door alle 3 de offers te bezitten, of er meer te hebben dan het vijandelijke team zodra de tijd om is.