Scrol om te ontdekken  

GIDS VOOR SLUIPMOORDENAARS

De beste duellisten van alle types. Ze zijn het best in het opzoeken en doden van andere helden.Goede aanvallen met veel offensieve mogelijkheden, maar minder goed in verdedigen. In tegenstelling tot andere types houden sluipmoordenaars hun blokkeringen niet vast, dus die moet je goed timen. Ze hebben het minste gezondheid van alle helden.

Ridders

Vredesbewaker

Afwachtende vechtstijlKort bereik, maar snel

Vredesbewakers zijn snel, dodelijk en ze winnen het gevecht voor de vijand weet dat ze er zijn. Ze zijn snel, beweeglijk en dodelijk.

VredesbewakerAlle helden

1 van 3

Vikingen

Berserker

Overrompelende vechtstijlSnelle aanvallen over korte afstanden

Berserkers zijn chaotische en wrede Vikingen met twee bijlen. Hun barbaarse liefde voor de strijd jaagt vriend en vijand de stuipen op het lijf. Ze combineren overrompelende aanvallen van dichtbij met een onuitputtelijke stroom comboaanvallen die op vele manieren kunnen worden ingezet.

BerserkerAlle helden

2 van 3

Samoerai

Orochi

Sluipende vechtstijlTegenaanvaller

De Orochi zijn de keizerlijke sluipmoordenaars van de samoerai. Ze zwerven over het slagveld als geesten en terroriseren en vermoorden iedereen op hun weg. Ze zijn sterk in de tegenaanval en zeer intimiderend, maar hun verdediging is een kwestie van perfecte timing en vaardigheid.

OrochiAlle helden

3 van 3

Binnenkort verkrijgbaar