Scrol om te ontdekken  

Zwarte Prior


De Zwarte Priors zijn zware helden met schilden en slagzwaarden. Deze duistere agenten vechten samen met de ridders, maar houden zich niet aan de code van ridderlijkheid. De Zwarte Priors willen winnen, geen prijs is daarvoor te hoog. Ze waren ooit de trouwe krijgers van Apollyon, maar vechten nu met hun leider Vortiger. Ze geven hun nalatenschap opnieuw vorm en brengen verse chaos naar het slagveld.Mannelijke Zwarte Prior:

Vortiger

Vortiger was een van de beste ridders in de Orde van de Heilige Balaur, elite prior-krijgers die de goedheid van de ridders verspreidden door het hele rijk. Hij was de meest ridderlijke in de Orde. Hij beschermde de zwakken en doodde de slechteriken met zijn zwaard en schild.


Shidou was de beste vechter van zijn broers, maar hij was vierde in lijn voor de troon. Hij wilde zijn broers niet dienen, dus doodde hij ze allemaal in één donkere, bloederige nacht.


Maar hij viel van zijn geloof in de Heilige Balaur toen hij Apollyon ontmoette. Zij deelde met hem haar overtuiging dat er geen plek is in de wereld voor makke schapen. Het pad van de wolven is het enige pad naar succes. Ze beloofde hem een speciale plek voor zijn Orde. Toen de burgeroorlog uitbrak, nam Vortiger de leiding over een groep Priors van de Heilige Balaur en noemde hij zichzelf "Camio".


De Heilige Balaur werd omgedoopt tot de Zwarte Prior, een duistere groep ridders die zichzelf losmaakte van de ridderlijkheid. Ze werden een angstaanjagende eenheid die op zoek gingen naar de 'echte wolven'. Ze waren meedogenloze krijgers die angst verspreidden in het land.


Toen de kansen keerden en Apollyon werd verslagen, gingen de Zwarte Priors uit elkaar en verdwenen ze. Jarenlang bleef het stil.


Daarna begon de aarde weer te schudden, een bedreiging voor de mensheid. De Zwarte Priors kwamen uit hun ballingschap en, om hun goede wil te tonen, zworen trouw aan de ridders. Niemand weet waar ze vandaan kwamen, maar de ridders gingen akkoord. Met deze duistere kracht zouden ze klaar zijn voor een nieuwe ramp. Ze zouden alles doen om de ridders te helpen. Voor Vortiger was dit een kans om zijn fouten uit het verleden te herstellen en te bewijzen dat het pad van de Zwarte Priors het enige pad naar de overwinning is.

Vrouwelijke Zwarte Prior:

Erzebet

Erzebet bad elke nacht tot de goden. Tot de dag dat ze stopte.


Tijdens de Slag om Bloedmeren leidde Erzebet een leger ridders tegen een horde Vikingen. Maar het geluk was bij haar vijand. Ze keek de dood in de ogen... 'De goden hebben ons verlaten', dacht ze. Ze leidde haar leger naar de bevroren meren van de Laaglanden en dwong de Vikingen om haar te volgen.


Daar begon een felle strijd en het ijs was al snel roodgekleurd door het bloed, maar de ridders konden niet winnen van de Vikingen. Als de dood haar zou vinden op dit meer, wilde Erzebet de Vikingen meenemen. Ze hief haar schild in de lucht en knalde hem op het ijs. Een misselijkmakend gekraak verspreidde zich vanaf haar schild over het ijzige slagveld. De krijgers stopten met vechten en zagen de dood op zich afkomen. Plots begaf het ijs het en viel iedereen in het water.


Erzebet werd wakker aan de oever van het meer. Ze keek naar het bloedrode gat in het ijs. Niemand weet hoe ze het overleefde, maar volgens de geruchten heeft een zwarte havik haar gered...


De meren van de Laaglanden werden omgedoopt tot de Bloedmeren, als herdenking aan Erzebets gruwelijke overwinning. Na het gevecht sloot ze zich aan bij de Zwarte Prior, die meer bij haar geloof pasten dan de ridders. Ze werd een felle wolf onder het leiderschap van Apollyon.


Toen de Zwarte Priors uit hun ballingschap kwamen, greep Erzebet de kans aan om de ware betekenis van moed te laten zien aan alle ridders.

Vechtstijl

De Zwarte Priors zijn de beschermers van het slagveld. Ze beheersen zwaarden en schilden en gebruiken hun krachtige verdediging als aanval. Met de Bolwerkhouding kunnen ze aanvallen uit alle richtingen blokkeren. De Bolwerktegenaanval kan elke aanval overtreffen, zolang je het met de juiste timing uitvoert.
  • Moeilijkheidsgraad: Makkelijk-gemiddeld
  • Verdedigingsspecialist
  • Sterke ondersteunende vaardigheden

Speciale vaardigheden

  • Bolwerkhouding: Speciale houding die alle aanvallen blokkeert
  • Bolwerkhouw: Krachtige aanval die je kunt veinzen
  • Bolwerktegenaanval: Maakt niet te blokkeren aanvallen onschadelijk als je de tegenaanval met de juiste timing uitvoert

ZWARTE PRIOR

Maak kennis met de Zwarte Priors van de Ridderfactie in deze gameplay-video van For Honor.

Wapens

Afgetakeld
1 van 7
Vleugelbreker
2 van 7
Diepe smart
3 van 7
Gryphus Obscurus
4 van 7
Chaotisch afgrijzen
5 van 7
Dies Irae
6 van 7
Geliefd duister
7 van 7

Pantser

+

1 van  

Pantser

Het pantser van de Zwarte Priors is gemaakt van leer, zwart staal en gietijzer. Hoe meer ervaring je opdoet als Zwarte Prior, hoe meer opties je hebt om het pantser aan te passen. Wat jij kiest, vertelt jouw verhaal.

Versieringen

+

1 van  

VERSIERINGEN

1) Havik met edelstenen, 2) Gevleugelde kroon, 3) Verguisde koning, 4) Wraak van de oceaan, 5) Gevederde moed