Scrol om te ontdekken  

The Knights
Ridders

De Gladiator

De Gladiator is een beroepskrijger. Ze hebben hun vaardigheden geperfectioneerd tijdens bloedstollende gevechten in de arena en zijn nu de beste in hun vak. Ze vechten om persoonlijke redenen: sommigen vechten voor de eer, anderen voor rijkdommen. Maar vechten doen ze allemaal. Hun pantser is minimalistisch ten gunste van de wendbaarheid en bewegingsvrijheid van hun schild en drietand, en om de nadruk te leggen op hun vaardigheden. Ze hebben de harten van het volk al vaak veroverd, maar hoe zullen ze scoren als al die vaardigheden en training op de proef worden gesteld tijdens een grote oorlog zonder grenzen? Het is tijd dat de Gladiator voor een groter doel vecht en niet alleen voor zichzelf.

Gevechtsstijl

Gladiators zijn brutale, opschepperige prijsvechters. De factieoorlog zal ze worst wezen. Ze willen gewoon bewijzen dat ze de beste krijgers ter wereld zijn.
  • Niveau: Makkelijk
  • Aanpasbare gevechtsstijl
  • Goede stamina

Speciale vaardigheden

  • Spietsuitval die niet geblokkeerd kan worden voor extra bloeding
  • Lage aanval die niet te blokkeren is om de tegenstander op afstand te houden. Kan tegenstanders tegen de grond werken als hun stamina op is.
  • Dankzij hun ronde schild hebben ze meerdere manieren om hun tegenstanders te verdoven en hun stamina te verlagen.

Gladiator

Bekijk de nieuwe For Honor-gameplay en maak kennis met de Gladiator van de Ridderfactie.

Wapens

Drietand
De drietand was van oorsprong een vissersspeer. Hij werd beroemd toen de Gladiator hem begon te gebruiken tijdens gevechten.
1 van 3
Drietand
De drietand was van oorsprong een vissersspeer. Hij werd beroemd toen de Gladiator hem begon te gebruiken tijdens gevechten.
2 van 3
Rond schild
 
3 van 3

Pantser

+

1 van  

Pantser

Aanpasbaar pantser. Bekijk de drie aanpasbare delen van het pantser van de Gladiator.