Scrol om te ontdekken  

HITOKIRI


De samoerai hebben een naam voor hun ex-beulen: Hitokiri, wat "slachters zonder hart" betekent.

Deze spookachtige krijgers hebben al hun vertrouwen in de mensheid verloren. Ze zwerven door het land met hun masakari, de krachtige bijlen die ze gebruikten om criminelen te straffen.

Hun aanwezigheid op het slagveld verspreidt een donkere doodswolk die alle vijanden angst inboezemt.Vrouwelijke Hitokiri:

SAKURA

Sakura is een geest.


Sakura trainde haar hele leven om een beul te worden en reisde van dorp naar dorp, om daar criminelen en dieven te executeren met haar bijl. Ze was een soepele en effectieve moordenaar.


De meeste beulen overleefden maar een jaar voordat ze verwoest dreigden te worden door hun duistere plichten. Niet Sakura. Zij had haar roeping gevonden. De dood was haar gift aan de wereld.


Bij elke executie voelde ze zichzelf transformeren en groeien. Ze geloofde dat ze was bezeten door de Geest des Doods, die haar één enkele taak had gegeven: het bezorgen van een koude maar ultieme dood.


Op een nacht kwam Sakura aan bij een afgelegen dorp. Volgens de geruchten was het haar geboorteplaats. De visser Ryoshi moest worden geëxecuteerd wegens moord. Het hele dorp kwam kijken bij het voltrekken van het vonnis. Sakura tilde haar bijl op en voelde hoe de Geest des Doods haar ziel vastgreep.


Na de daad staarde ze naar het afgesneden hoofd. Ze draaide zich naar de dorpelingen en zag bloed en afgehakte ledematen. Het hele dorp was vermoord door haar bijl. Toch schaamde ze zich niet. Ze voelde de kracht van de Geest des Doods.


Ineens zag ze haar ware roeping. Ze liet al haar formele plichten varen en begon een bloederige reis, waarin ze iedereen doodde. Man, vrouw, kind, iedereen op haar pad moest het ontgelden. Haar haar werd wit en haar hart werd koud. Ze was de Geest des Doods. Een meester van de Kensei liet Sakura zien hoe ze haar roeping kon gebruiken. Hij liet haar oorlog zien. Sakura ontketende de kracht van haar bijl in dienst van het grote conflict.


De samoerai hebben een naam voor ex-beulen als Sakura: Hitokiri, wat "slachters zonder hart" betekent. Deze spookachtige krijgers hebben hun weg en hun menselijkheid verloren. Sakura's aanwezigheid op het slagveld verspreidt een donkere doodswolk die alle vijanden angst inboezemt.

Mannelijke Hitokiri:

YATO

Yato dacht dat hij alles voor zijn clan overhad.


Zijn familie van beulen was een van de vele clans in Josei die vochten om de daimyo ten val te brengen. Beulen leerden om hun emoties in bedwang te houden, maar Yato voerde zijn heilige taak uit met een alarmerende en onwrikbare toewijding. Met perfecte precisie zwaaide hij zijn masakari en bracht hij een einde aan jammerlijk gebedel. Hij kende geen medelijden, alleen zijn plicht. Bij Yato leek het wel een kunst. Bange dorpelingen keken gefascineerd naar Yato's daden, tot afgrijzen van zijn leeftijdsgenoten.


In zijn vrije tijd schakelde Yato belangrijke leden van het hof uit, om zijn familie machtiger te maken. Op een dag kreeg hij de opdracht om de daimyo te vermoorden. Zijn vader bereidde alles voor. Het personeel van de herberg werd omgekocht. De wachters werden vervangen door hun samoerai. Hij hoefde alleen naar binnen te sluipen en zijn taak uit te voeren.


Rood maanlicht scheen naar binnen terwijl Yato naar de slapende daimyo sloop. Hij tilde zijn masakari op en haalde uit, maar er vloeide geen bloed. Hij gooide het bed omver en zag alleen balen stro. De deuren om hem heen gleden open. Zijn vader en de daimyo stonden naast elkaar, omgeven door wachters en een dozijn beulen.


Yato was erin geluisd.


Zijn vader zei dat hij te machtig was geworden, een bedreiging die moest worden uitgeschakeld. Door het verraad viel Yato van zijn geloof. Zijn plichtsgevoel stierf op dat moment en hij voelde geen angst, al werd hij omgeven door de sterkste soldaten in Josei. Zonder te twijfelen executeerde hij ze allemaal. De wachters, beulen, de daimyo en zijn vader. Yato voelde geen berouw. Niemand kon hem uitdagen.


Gedrenkt in het bloed van zijn familie zwoer Yato om alleen nog maar voor zichzelf te vechten en iedereen die in zijn weg stond een vredige dood te schenken.

Vechtstijl

De Hitokiri zijn meedogenloze beulen. Ze vechten met de masakari, strijdbijlen van de samoerai, en kunnen een speciale toestand betreden waarin ze oneindig combo's kunnen uitvoeren van zware aanvallen en speciale aanvallen. Ze dicteren het gevecht met oplaadaanvallen en ononderbreekbare moves.
  • Niveau: gemiddeld
  • Meedogenloze beul met meerdere mix-ups
  • Harde klappen

Speciale mogelijkheden

  • Mugen-ryu: een toestand die speciale moves en oneindige combo's mogelijk maakt
  • Verscheidene ononderbreekbare aanvallen
  • Zware oplaadaanvallen

ZWARTE PRIOR

Maak kennis met de Zwarte Priors van de Ridderfactie in deze gameplay-video van For Honor.

Wapens

Fuetsu
1 van 8
Akagi
7 van 9
Shiratsuyu
6 van 9
Aoba
5 van 9
Ayanami
4 van 9
Torinokoshi
3 van 9
Tamahagane
2 van 9
Kagayaki
8 van 9
Sakura
9 van 9

Pantser

+

1 van

Pantser

De kleding van de Hitokiri is vooral gemaakt van leer, linnen en katoen, met pantserdelen van gelakt staal. De vreemde poppenhoofden op hun uwa-obi, de samoerai-riem, symboliseren de slachtoffers van hun executies. Hoe meer voortgang je maakt in de game, hoe meer opties je krijgt om de Hitokiri aan te passen met borstharnassen, scheenplaten, handschoenen, etc.

Decoraties

Fukuro
1 van 7
Koromodako
2 van 7
Metamorfose
3 van 7
Onimushi
4 van 7
Shikome
5 van 7
Fortuinlijke nar
6 van 7
Griezelige kraanvogel
7 van 7