Scrol om te ontdekken  

Jiang Jun

Alleen de meest ervaren leiders van de Wu Lin worden Jiang Jun, generalen van het Rijk. Hun trouw en gevoel voor rechtvaardigheid zijn ongeëvenaard. Ze leren hun vijanden een harde les met hun guandāo, de maanvormige hellebaard.

Ze worden gezien als de beste strategen van het Rijk en zijn de belichaming van de kunst van het oorlogvoeren. Ze inspireren duizenden om voor ze te strijden en te sterven in de meest hopeloze gevechten.

Jiang Jun

Guan Yu

Guan Yu is een legende binnen de Jiang Jun.


Van zijn ergste vijanden tot keizers en koningen, iedereen vindt Guan Yu het toppunt van vastberadenheid en wijsheid.


Guan Yu leidde zijn hele leven grote legers op het slagveld. Met hem aan het hoofd van een leger was de overwinning verzekerd.


Op een dag kwam hij terug van een gevecht en liep zijn vermoeide leger in een hinderlaag. Guan Yu was flink in de minderheid en stapte van zijn paard om hun beste krijger uit te dagen voor een duel.


In plaats daarvan trof een eenzame pijl hem in zijn hart. De machtige Guan Yu ging neer... Maar hij stond op, rukte de pijl eruit en lachte. Zijn leger viel aan. De aanvallers trokken zich terug uit angst voor het beest dat terugkwam uit de dood. Een legende was geboren.


Guan Yu is nu wat ouder en wil zijn nalatenschap uitbreiden en de spanning van het gevecht weer voelen. Hij reist naar het westen, op zoek naar verse krijgers om uit te dagen.

Vechtstijl

De Jiang Jun is een langzame maar onuitputtelijke strijder met een guandāo. Met zijn speciale houding, Sifu's evenwicht, herstelt hij stamina en kan hij aanvallen makkelijk ontwijken. Hij is gespecialiseerd in groepsgevechten, waarin hij zijn teamgenoten kan inspireren met Sifu's evenwicht en vijanden op afstand kan houden met zijn zoneaanvallen.
  • Niveau: normaal-moeilijk
  • Specialist in zoneaanvallen
  • Grote kans op het overleven van groepsgevechten

Speciale vaardigheden

  • Sifu's evenwicht: houding waarmee hij aanvallen ontwijkt en stamina herstelt
  • Veel zoneaanvallen
  • Krachtige ontwijkaanvallen

De Schildwachten

Maak kennis met de Schildwachten van de Ridderfactie in deze gameplay-video van For Honor.

Wapens

Hellebaard
1 van 4
Hellebaard
2 van 4
Hellebaard
3 van 4
Hellebaard
4 van 4

Pantser

+

1 van  

Pantser

Aanpasbaar pantser. Bekijk de drie aanpasbare delen van het pantser van de Jiang Jun.