Scrol om te ontdekken  

Nuxia

Nuxia was de naam voor vrouwelijke bodyguards tijdens de burgeroorlog. Deze vaardige slachters struinen het slagveld op hun eigen voorwaarden af en snijden hun prooi open met hun haakzwaarden.

Een van hen is naar het westen vertrokken, vastberaden om nooit meer iemand te vertrouwen. Haar naam is Lin Yao.

Nuxia

Lin Yao

Lin Yao was de geheime bodyguard van een gouverneur van de Wu Lin. Mensen dachten dat ze een elegante danseres was, maar eigenlijk was ze getraind om potentiële sluipmoordenaars te stoppen.


Ze lokte haar doelwitten in de val met haar charmante glimlach, om ze daarna aan te vallen met haar dansende messen - de haakzwaarden.


Toen de burgeroorlog uitbrak in het Rijk, werd de stad van de gouverneur omsingeld door een groot leger. Lin Yao kreeg de opdracht om hulp te vragen van een prins, maar ze werd in de val gelokt. De prins was een verrader die zich aansloot bij de aanval en iedereen in de stad doodde.


Lin Yao spoorde de prins op en sneed zijn keel door. Daarna deed ze haar danskleren uit, trok ze het pantser van een soldaat aan en keerde ze het corrupte Rijk de rug toe. Ze trok naar het westen.


Ze zou haar vaardigheden niet langer verbergen om anderen te beschermen. Ze vecht nu op haar eigen voorwaarden, een vaardige krijger die klaarstaat om het op te nemen tegen het allerbeste dat het westen te bieden heeft.

Vechtstijl

De Nuxia is een wendbare strijder met dubbele haakzwaarden. Ze lokt haar vijanden in één-tegen-één-gevechten en gebruikt een grote hoeveelheid aanvallen om ze te doden. Ze gebruikt de unieke offensieve vaardigheid 'Val', die alleen vijanden treft die haar actief blokkeren, pareren of afweren.
  • Niveau: moeilijk
  • Kan vijanden in de val lokken
  • Snelle aanvaller

Speciale vaardigheden

  • Val: raakt alleen vijanden die actief blokkeren, pareren of haar afweren
  • Snelle ontwijkaanvallen die haar tegenstander isoleren in duels
  • Krachtige tegenaanvallen na pareren of afweren

De Schildwachten

Maak kennis met de Schildwachten van de Ridderfactie in deze gameplay-video van For Honor.

Wapens

Haakzwaard
1 van 4
Haakzwaard
2 van 4
Haakzwaard
3 van 4
Haakzwaard
4 van 4

Pantser

+

1 van  

Pantser

Aanpasbaar pantser. Bekijk de drie aanpasbare delen van het pantser van de Nuxia.