Scrol om te ontdekken  

Shaolin

De Shaolin zijn felle monniken, bekend om hun vloeiende vechtstijl en hun vaardigheid met een staf.

De Orde van de Shaolin werd ver voor de ramp gevormd, toen de eerste monniken een klooster stichtten en hun vechtkunst deelden met hun volgers.

Na de ramp brak een burgeroorlog uit en scherpten de monniken hun vaardigheden aan om een spiritualiteit te beschermen die langzaam uit de wereld verdween. Als ze daarvoor hun vuisten moeten gebruiken, zijn deze monniken daar klaar voor.

Vandaag de dag zijn ze vooral aan het bidden, trainen en vechten. Ze houden hun uitgeschreven gebeden altijd dicht bij zich en verspreiden hun boodschap met een ongeëvenaarde spirituele kracht.

Shaolin

Wei Chang

Wei doet zijn gebeden met zijn vuisten.


Wei Chang is een strijdersmonnik van de Shaolin en sloot zijn klooster omdat krijgers een burgeroorlog uitvochten. De meesten vertrokken in vrede, maar één leger liet zich niet wegsturen. De monniken vochten terug.


Met zijn aap-achtige vechtstijl doodde Wei tientallen soldaten, maar het klooster werd al snel overrompeld en alle Shaolin werden geëxecuteerd.


Terwijl Wei bad voor zijn eigen executie, werd het land getroffen door een gigantische aardbeving. De aarde opende zich en verzwolg het klooster en alle soldaten.


Wei overleefde het en zwoer om het beste te maken van zijn geluk. Hij herrees uit de as en tatoeëerde de verloren gebeden van het klooster op zijn huid, om ze te bewaren. Hij scherpte zijn uitstekende vaardigheden aan en trok het land in met zijn staf om het goede woord te verspreiden.


Vandaag vecht Wei met gezegende toewijding om zijn verloren broeders te eren. Zijn lange reis voert hem naar het westen.

Fighting Style

The Shaolin is a fast-paced, staff-wielding monk with a huge array of tools at his disposal. He is highly mobile and can alter the flow of combat with his special Qi Stance, which gives him access to various special attacks. His attacks are quick, relentless, and unpredictable.
  • Difficulty: Hard
  • Mobile fighter with a lot of options
  • Qi Stance

Special Capabilities

  • Qi Stance: Gains access to counterattacks and special moves that can be unblockable or undodgeable
  • Attacks are unpredictable
  • Long range

The Shaolin

Meet the Shaolin of the Wu-Lin faction in this For Honor gameplay video.

Weapons

Staf
1 van 4
Staf
2 van 4
Staf
3 van 4
Staf
4 van 4

Pantser

+

1 van  

Pantser

Aanpasbaar pantser. Bekijk de drie aanpasbare delen van het pantser van de Shaolin.