Scrol om te ontdekken  

[2018-03-14] STARTER EDITION AVAILABLE - Thumb

FOR HONOR PC STARTER EDITION NU VERKRIJGBAAR!

14-03-2018 09:00

Deze week brengt For Honor een splinternieuwe Starter Edition uit waarmee spelers volledige toegang krijgen tot de game voor slechts €14,99! Dit bevat alle features uit de standaard editie van de game: de campagne, alle multiplayer-speltypen, voortgang en alle aanpassingsmogelijkheden. Het is ook compatibel met de Season Pass en alle DLC's! Het enige verschil is het aantal helden dat vanaf het begin speelbaar is en de manier waarop helden worden ontgrendeld.

SPEELBARE HELDEN EN ONTGRENDELINGSSYSTEEM

Spelers hebben toegang tot 6 speelbare helden als ze de Starter Edition kopen.

De Starter Edition ontgrendelt de 3 Voorhoedekrijgers in de game: Schildwacht, Plunderaar en Kensei. Volledig ontgrendelde personages zijn speelbaar en kunnen worden aangepast (uitrusting, outfits, emotes, executies, effecten, etc.)

De overige 3 speelbare (niet aanpasbaar tot ze zijn ontgrendeld) helden zijn afhankelijk van de factie waar je voor kiest als je de Starter Edition voor het eerst opstart. Als je eenmaal een factie hebt gekozen om voor te vechten, worden de helden van het begin van die factie speelbaar. Dus maak je keuze zorgvuldig, want je kunt hem maar één keer maken!

Deze helden kunnen vervolgens worden ontgrendeld voor 8.000 staal (het betaalmiddel in de game) om ze aanpasbaar te maken.

Wat de resterende vergrendelde helden betreft: alle helden die beschikbaar waren op de release, kunnen volledig ontgrendeld worden voor 8.000 staal per stuk, en alle helden die na de release in seizoenen zijn uitgebracht, zijn te koop voor 15.000 staal per stuk. Vergeet niet dat staal bemachtigd kan worden door de game te spelen!

Ben je op zoek naar meer informatie over de Starter Edition? Lees dan de veelgestelde vragen, onze forums en de Reddit-pagina.

ONVERGETELIJK VERHAAL

Bestorm kastelen en forten in grootschalige gevechten, en neem het op tegen gevaarlijke eindbazen in intense duels om jouw volk te beschermen tegen een mysterieuze en dodelijke vijand.

MULTIPLAYER-SPELTYPEN

Alle multiplayer-speltypen zijn beschikbaar op de maps uit de eerste vijf seizoenen. Speel tegen andere spelers of stel je vaardigheden op de proef tegen de AI in de vele multiplayer-speltypen.

INNOVATIEF VECHTKUNST-BESTURINGSSYSSTEEM

Voel het gewicht van je wapen en ervaar de kracht van elke slag dankzij een systeem dat jou de volledige controle geeft.

SPRING IN DE STRIJD!

Nu er dedicated servers geïmplementeerd zijn, is er geen beter moment geweest om het slagveld te betreden! Speel mee met een unieke community aan enthousiaste For Honor-spelers, vertegenwoordig de factie die jou het meest aanspreekt en geniet van de meeslepende wereld die For Honor te bieden heeft. Hopelijk tot ziens op het slagveld!

Wil je reageren op dit artikel?

Praat mee op de officiële Ubisoft-forums van For Honor.

Nu lid worden