Scrol om te ontdekken  

[2018-04-18] FH Training features - 1

NIEUWE TRAININGSFUNCTIES ZIJN NU BESCHIKBAAR!

18-04-2018 03:50

Vanaf 19 april heeft de community van For Honor® gratis toegang tot een reeks nieuwe trainingsfuncties! Die bevat vier nieuwe instellingen om het spel te leren kennen, van de basisvaardigheden tot geavanceerde krijgstactieken.

Trainingmedia-sectie

De trainingmedia-sectie bevat tutorialvideo's over de speltypen. Als je benieuwd bent naar of vragen hebt over de verschillende speltypen, opties, helden of de factieoorlog, kun je in deze sectie meer informatie vinden.

Leerlingbeproevingen

Het doel van de leerlingbeproevingen is om de basismechanieken van het spel te begrijpen en beheersen, zoals de verdedigingsstand en beginnerstechnieken voor aanvallen. Je wordt daarin beoordeeld, zodat je weet aan welke vaardigheden je nog moet schaven. Je krijgt ook beloningen op basis van je prestaties.

Zo maak je kennis met de beginselen van de vechtkunst, zodat je klaar bent om te vechten wanneer je het strijdveld betreedt. Je kunt een stap rustig zo vaak als nodig oefenen, totdat je het gevoel hebt dat je alle moves onder de knie hebt.

[2018-04-18] FH Training features - 2

Krijgersbeproevingen

Krijgersbeproevingen vergroten je kennis van meer geavanceerde technieken. Je leert bijvoorbeeld hoe je vijanden voor de gek houdt met schijnbewegingen of meerdere vijanden tegelijk uitschakelt met zoneaanvallen. Net als bij de leerlingbeproevingen verdien je beloningen op basis van je prestaties.

[2018-04-18] FH Training features - 3

Trainingsarena

In de arena ontdek je het ultieme oefenterrein van For Honor. Je kunt er elke held kiezen en de instellingen aanpassen om te spelen hoe je maar wilt. Je kunt bijvoorbeeld zelfs je gezondheid, stamina en wraak aanpassen. Je kunt ook de computerbestuurde vijanden aanpassen om nieuwe moves te oefenen en je voor te bereiden op specifieke scenario's.

[2018-04-18] FH Training features - 4

Ga naar ons officiële forum en de speciale FAQ als je nog vragen hebt over deze nieuwe trainingsspeltypen.

Tot ziens op het slagveld!

Wil je reageren op dit artikel?

Praat mee op de officiële Ubisoft-forums van For Honor.

Nu lid worden