Scrol om te ontdekken  

HRO_KEYART_RGB_web_crop

Dit moet je weten als je voor het eerst het strijdveld betreedt

11-06-2018 12:00


Ridders, vikingen en samoerai bestoken elkaar al ruim een jaar met zwaarden, speren en bijlen op de strijdvelden van For Honor® - en ze zoeken nieuwe uitdagers.

Sinds de launch in februari 2017 wordt de game constant geüpdatet en verbeterd - met bijvoorbeeld gloednieuwe trainingsspeltypen en dedicated servers - waardoor het makkelijker is dan ooit om als nieuweling in te stappen.

Er komen grote aankondigingen aan en de PC Starter Edition is vanaf deze week tot 18 juni gratis te krijgen op Uplay. Dit is het perfecte moment om je eerste stappen te zetten in de razendsnelle gevechten van For Honor.De vechtkunst is het hart van For Honors unieke kijk op mêleegevechten. Je moet constant wisselen tussen een van drie houdingen (links, rechts of hoog) om de verdediging van je tegenstanders te doorbreken en hun aanvallen te pareren.

For Honor bevat een verhaalgedreven ervaring die je coöperatief kunt spelen en zes multiplayer-speltypen voor gevechten met 1v1, 2v2 en 4v4. De game mengt de razendsnelle vaardigheden van een fighting game met de noodzaak om constant je omgeving en vijanden in de gaten te houden. Spelers worden uitgedaagd om terrein te veroveren en hun tegenstanders te verpulveren (waarbij vaak ook hordes vervangbare soldaten worden doorkliefd).

In het begin zweer je trouw aan een van de facties in de game, maar uiteindelijk kun je met elk van de 18 aanpasbare helden spelen. Elke held speelt volkomen anders, zodat je je eigen speelstijl kunt ontwikkelen. Wil je rondstampen en veel schade doen, dan is de Shugoki bijvoorbeeld een goede keuze. Ben je liever snel en zet je je tegenstander graag op het verkeerde been, dan kun je beter met de Vredesbewaker of Orochi beginnen. Dankzij het speltype Training heb je alle ruimte om te experimenteren en de held te vinden die het beste bij jou past.


Ontdek alle 18 helden

Bekijk onze gevechtstips

For Honor is verkrijgbaar op de PlayStation®4, Xbox One en pc - en nogmaals, pc-spelers kunnen tot 18 juni de Starter Edition gratis krijgen op Uplay, console-versies zijn tijdelijk in de aanbieding met kortingen tot 70%. Lees hier meer over de nieuwe update die net is aangekondigd.

For Honor: Marching Fire

Wil je reageren op dit artikel?

Praat mee op de officiële Ubisoft-forums van For Honor.

Nu lid worden