Scrol om te ontdekken  

HRO_KEYART_RGB_web_crop

Haal de For Honor Starter Edition gratis op Uplay, consoleversies in de aanbieding tijdens E3

11-06-2018 12:00

For Honor wordt al ruim een jaar uitgebreid met nieuwe content en significante verbeteringen, en de grootste update tot nu toe is net onthuld tijdens de E3. De nieuwe update Marching Fire voegt een vierde factie toe met nieuwe helden uit het Verre Oosten. De update komt in oktober uit en brengt ook een nieuwe PvP-modus, PvE-modus, en nog veel meer met zich mee.

Als je klaar bent voor intense gevechten tussen samoerai, ridders en vikingen, en je voorbereid wilt zijn op de komst van de Wu Lin-factie in oktober, kun je van nu tot 18 juni de PC Starter Edition gratis krijgen op Uplay. Gratis, als in "je mag hem houden", dus claim hem snel.

Met de Starter Edition kunnen spelers alle maps en speltypen van For Honor ervaren, maar het heeft een andere manier om helden te verdienen. Vanaf het begin kun je met de drie Voorhoedekrijgers aan de slag: Schildwacht, Plunderaar en Kensei. Je kunt ook direct met drie andere helden spelen (maar ze niet aanpassen), afhankelijk van welke factie je kiest. Deze helden, plus de helden van andere facties, kunnen volledig worden ontgrendeld en aangepast voor 8.000 staal (het betaalmiddel in For Honor) per stuk.

Je krijgt ook tijdelijk 70% korting op de console- en pc-versie van For Honor.

Na ruim een jaar vol grote veranderingen zoals dedicated servers, en met nog grotere veranderingen in aantocht, is dit het perfecte moment om te beginnen aan een game met een unieke kijk op mêleegevechten en meer dan 8 miljoen spelers. Start Uplay op en krijg de Starter Edition nu gratis!

KRIJG HET NU GRATIS VIA UPLAY

Wil je reageren op dit artikel?

Praat mee op de officiële Ubisoft-forums van For Honor.

Nu lid worden