Scrol om te ontdekken  

[2018-08-16] FH Reigning Inferno - Begins

FOR HONOR SEIZOEN VII LEGT HET VUUR NA AAN DE SCHENEN MET NIEUW IN-GAME EVENT, NU BESCHIKBAAR

20-08-2018 12:00

For Honor Seizoen VII: Storm en Furie legt je het vuur na aan de schenen met een nieuw tijdelijk in-game event, Heersende Vuurzee. Dit event introduceert een nieuwe exclusief speltype, Vurige Veldslag, dat een unieke draai geeft aan Veldslag-matches. Wanneer een zone wordt aangevallen - wat betekent dat ten minste één speler van een van de twee teams in de zone aanwezig is - wordt de zone omringd door vuur, zodat vijanden gedwongen worden om tot de dood te strijden of ontzettend veel brandschade op te lopen door door het vuur te vluchten. Laat je echter niet wegjagen door een beetje brandschade, want Heersende Vuurzee is beschikbaar van 16 augustus tot 30 augustus.

Spelers die deelnemen aan het event kunnen exclusieve in-game beloningen buitmaken, waaronder nieuwe vurige wapens, outfits, decoraties en een exclusief masker. Gedurende de tweede week kunnen spelers de Heersende Vuurzee-bundel kopen, bestaande uit de gemaskerde outfit, emote, decoratie en strijdoutfit voor hun held.

Voor diegenen die For Honor nog niet gekocht hebben - Xbox Live Gold-leden kunnen de game tot 15 september gratis downloaden, wanneer For Honor aan het Games With Gold-aanbod wordt toegevoegd.

Heersende Vuurzee is de recentste in-game update voor For Honor, met de implementatie van dedicated servers, een vernieuwd Training-speltype en de functie visuele aanpassingen. In oktober krijgt For Honor zijn grootste update tot nu toe met Marching Fire. Deze update introduceert vier nieuwe helden van de nieuwe Wu-Lin-factie, een 4-tegen-4-speltype Belegering en een aantal andere nieuwe functies. Lees voor meer informatie over For Honor onze eerdere berichten.

Wil je reageren op dit artikel?

Praat mee op de officiële Ubisoft-forums van For Honor.

Nu lid worden