Scrol om te ontdekken  

[2018-10-10] FH MF Skus FAQ - THUMBNAIL

WAARUIT BESTAAT DE FOR HONOR® MARCHING FIRE™-UITBREIDING?

11-10-2018 12:00

For Honor® Marching Fire™ verschijnt op 16 oktober om 21 uur.

For Honor Marching Fire is een grote uitbreiding met een gloednieuwe factie en onmiddellijke, vroegtijdige toegang tot vier nieuwe helden, een nieuwe PvP-modus, eindeloos speelbare PvE-content en sterk verbeterde graphics. Deze content bestaat uit twee delen: gratis (beschikbaar op 16 oktober voor alle huidige bezitters van de For Honor-game) en betaald (alleen beschikbaar bij aanschaf van de For Honor Marching Fire-uitbreiding of -editie). De Marching Fire-uitbreiding is bedoeld voor huidige bezitters van de For Honor-game en is voor € 29,99 beschikbaar op het PlayStation®4-systeem, de Xbox One en Windows-pc. De Marching Fire Edition is voor spelers die de For Honor-game nog niet bezitten. Deze editie bevat zowel de For Honor-game als de Marching Fire-content en is voor € 49,99 beschikbaar op het PlayStation®4-systeem, de Xbox One en Windows-pc.

GRATIS CONTENT:

4-TEGEN-4 PVP-STAND BELEGERING - Beleger en verdedig kastelen in Belegering, het nieuwe strategische 4-tegen-4 PvP-speltype van For Honor. Belegeraars moeten samenwerken om de kasteelmuren te bestormen en de heer van het kasteel te doden. Verdedigers moeten hun heer beschermen door de stormram te vernietigen of alle aanvallers te doden.

VERBETERDE GRAPHICS – Je beleeft het allemaal nog overtuigender dankzij de sterk verbeterde graphics, inclusief:

Bijgewerkte en verrijkte textures - Elke texture in For Honor is helemaal opnieuw gemaakt. Spelers kunnen genieten van rijker gedetailleerde oppervlakken en dieper in de omgeving kijken.

Verbeterd Global Illumination-systeem – De lichtval ziet er in For Honor nóg realistischer uit dankzij het verbeterde Global Illumination-systeem. Spelers zien het licht nu nog fraaier weerkaatsen, reflecteren, stromen, zich verspreiden en geabsorbeerd worden door oppervlakken, voor een meer fotorealistisch ogende omgeving.

Nieuwe lucht- en wolkentechnologie - De introductie van een gloednieuw hemelkleurverloop en realistische wolken.

BETAALDE CONTENT:

NIEUWE HELDEN UIT HET VERRE OOSTEN – Vier krijgers van de Wu Lin-factie reizen naar het westen nadat ze thuis werden geteisterd door een burgeroorlog, verraad en persoonlijke tragediën. De Jiang Jun, ooit een gevreesde generaal, gebruikt nu zijn guandao om het Westen te verwoesten. De Nuxia, een lijfwacht die door haar bondgenoten werd verraden, gebruikt haar haakzwaarden om iedereen om te maaien die haar voor de voeten loopt. De Shaolin, een strijdersmonnik die werd gedwongen toe te kijken hoe zijn klooster verbrandde, verspreidt nu het evangelie met zijn staf. De Tiandi was ooit de vierde in lijn voor de troon, maar werd verteerd door waanzin en doodde zijn broers, uiteindelijk leidend tot de nederlaag van zijn rijk. Nu zoekt hij verlossing door de slechteriken met zijn slagzwaard te treffen. Bezitters van de For Honor Marching Fire-uitbreiding krijgen direct toegang tot deze nieuwe helden, die twee weken exclusief voor hen zijn. Daarna komen ze voor alle spelers beschikbaar via in-game-valuta.

ONBEPERKTE CONTENT VOOR ÉÉN SPELER – Het nieuwe speltype Arcade is geschikt voor één speler of twee samenwerkende spelers. Hierin kunnen spelers strijden om beloningen te verdienen die ze kunnen meenemen naar alle multiplayer-standen. Dit speltype maakt je vertrouwd met nieuwe helden, die je in level kunt laten stijgen voordat je ze in de PvP-standen gebruikt. Dit speltype is zeer geschikt voor een snel potje knokken met steeds weer andere doelen, vijanden en omstandigheden, en daarmee eindeloos opnieuw te spelen. De Arcade-stand begint in november met wekelijkse evenementen en uitdagingen die je kunt voltooien voor exclusieve beloningen. Als leuke bonus kunnen spelers die de Arcade-stand hebben aangeschaft ook tegen vrienden strijden die deze stand niet bezitten.

VEELGESTELDE VRAGEN:

Waar/hoe kan ik de Wu Lin-helden ontgrendelen?
Spelers die de Marching Fire-uitbreiding hebben gekocht, krijgen vanaf 16 oktober twee weken exclusief toegang tot de vier nieuwe Wu Lin-personages. Op 30 oktober komen deze helden voor alle spelers beschikbaar via Staal in de game.

Hoeveel gaan de Wu Lin-helden in de game kosten?
Vanaf 30 oktober is elke Wu Lin-held in de game beschikbaar voor 15.000 Staal, het in-game betaalmiddel van For Honor (ongeveer € 15,- in echt geld). Je krijgt Staal door in de game te vorderen, of tegen betaling.

Is de Arcade-stand gratis?
Nee, om toegang te krijgen tot de Arcade-stand moet je de Marching Fire-uitbreiding of editie aanschaffen. Maar je kunt de Arcade-stad wel online samenspelen met een vriend die alleen For Honor heeft, deze vriend hoeft niet over Marching Fire te beschikken.

Is Marching Fire gratis?
De Marching Fire-uitbreiding is voor € 29,99 beschikbaar op het PlayStation®4-systeem, de Xbox One en Windows-pc. De Marching Fire-editie, met daarin ook de basis-game, is voor € 49,99 beschikbaar op het PlayStation®4-systeem, de Xbox One en Windows-pc.

Wat is het verschil tussen de Marching Fire- update, de Marching Fire-uitbreiding en de For Honor Marching Fire-editie?
1. De update verwijst naar de gratis content in het speltype Marching Fire - Belegering, de verbeterde graphics en aangepaste gebruikersinterface. Deze gratis update is voor spelers die For Honor al bezitten.
2. De uitbreiding verwijst naar alle nieuwe content van Marching Fire, inclusief de betaalde content (de Arcade-stand en vroegtijdige toegang tot de Wu Lin-helden). Deze uitbreiding kost € 29,99 op het PlayStation®4-systeem, de Xbox One en Windows-pc.
3. De For Honor Marching Fire Edition verwijst naar de basis-game For Honor plus alle nieuwe content van Marching Fire. Deze editie kost € 49,99 op het PlayStation®4-systeem, de Xbox One en Windows-pc.

Wordt Marching Fire ontgrendeld met de Season Pass?
Nee.

Is Marching Fire een Season Pass voor het tweede jaar?
Nee. Marching Fire is de grootste en meest ambitieuze update voor For Honor tot op heden. Hij omvat betaalde content die vroegtijdige toegang biedt tot nieuwe helden en een nieuwe PvE-stand genaamd Arcade. Daarnaast is er de gratis content met een gloednieuwe 4-tegen-4 PvP-modus genaamd Belegering, en zijn de graphics op verschillende punten verbeterd.

Kunnen we Marching Fire voor de release alvast downloaden?
Nee, het is niet mogelijk de game op voorhand al te downloaden.

Hoe laat komt Marching Fire op 16 oktober beschikbaar?
Na voltooiing van het onderhoud om 21.00 uur en na het downloaden van de benodigde aanvullende content (de geschatte downloadtijd is gebaseerd op de downloadsnelheid over het internet van de speler).

Hoe groot is de download van Marching Fire?
Specs:

Pc-Uplay/Steam: 40,1 GB

PlayStation®4-systeem:
SCEA (Amerika): 26,29 GB
SCEE (Europa): 27,35 GB
SCEJ (Japan): 25,22 GB
MENA (Midden-Oosten): 24,72 GB
UKRUS (Rusland/Oekraïne): 25,2 GB

Xbox One (met texture-pakketten voor verbeterde graphics)
Wereldwijd: 38,94 GB
JAPAN: 36,76 GB
MENA: 36,39 GB
UKRUS: 36,78 GB

Xbox One (zonder texture-pakketten)
Wereldwijd: 27,94 GB
JAPAN: 25,76 GB
MENA: 25,39 GB
UKRUS: 25,78 GB

Wil je reageren op dit artikel?

Praat mee op de officiële Ubisoft-forums van For Honor.

Nu lid worden