Scrol om te ontdekken  

FH_year-of-reckoning_thumbnail

Een kleine update over Jaar 4

12-12-2019 05:25

Hé krijgers,

We weten dat jullie allemaal geduldig hebben gewacht op wat er volgend jaar in For Honor gebeurt. We zijn ontzettend blij dat we jullie vandaag eindelijk kunnen vertellen wat we hebben gepland voor Jaar 4: Het Jaar van Afrekening.

We zijn ongelooflijk trots op de vooruitgang die For Honor heeft geboekt vanaf de release drie jaar geleden tot aan nu. Dat zou niet mogelijk zijn geweest zonder de unieke relatie die we samen met jullie, onze spelers, hebben opgebouwd.

Jaar 4 gaat om leren en het voortbouwen op wat we de afgelopen drie jaar samen hebben meegemaakt. Laten we doorgaan met het feestje!

In januari 2020 zullen we meer info kunnen geven, maar hier is alvast een overzicht van wat jullie te wachten staat.


Jaar 4 – Het Jaar van Afrekening

Het Jaar van Afrekening is een keerpunt in het bestaan van For Honor. De grote oorlog van de afgelopen jaren neemt een onverwachte wending. De aarde is tot rust gekomen, maar er staan nieuwe leiders op en krijgers van alle facties moeten beslissen waar ze nu eigenlijk voor vechten.


Vier unieke seizoenen en twee nieuwe helden storten zich in de strijd

Net als in Jaar 3 zullen er in Jaar 4 vier nieuwe seizoenen zijn, elk met een eigen thema, beloningen en activiteiten.

Er zullen twee nieuwe gezichten verschijnen tijdens het Jaar van Afrekening. Een held wordt uitgebracht in Jaar 4, seizoen 2, en de andere in Jaar 4, seizoen 4. Hun introductie zal samenvallen met de verhaallijn, maar ook met de gebeurtenissen van het jaar en de seizoenen. We kunnen niet wachten om te zien welke kant je kiest!

Je kunt ze bij de release kopen of de nieuwe helden zoals gewoonlijk ontgrendelen met staal.


Seizoensgebonden voortgangsupdate: Gevechtspas erin, Jaarpas eruit

Vanaf Jaar 4, seizoen 1, introduceren we een nieuw beloningssysteem met de For Honor Gevechtspas.

Vroeger waren beloningen alleen afhankelijk van willekeurige drops na matches en buitroverskisten, waardoor je weinig zicht had op de items die je kon ontgrendelen.

Nu heb je duidelijke doelen op de 100 niveaus van de Gevechtspas, waardoor je items kunt ontgrendelen via de gameplay. De Gevechtspas wordt beperkt tot items voor personage-aanpassingen en voorwerpen. Je hoeft deze dus niet te kopen om toegang te krijgen tot de twee nieuwe helden die in de loop van het jaar geïntroduceerd worden.

De For Honor Gevechtspas bestaat uit een gratis pas en een premium pas, waarbij de voortgang wordt gedeeld op de verschillende niveaus en elk seizoen wordt gereset.

Iedereen heeft toegang tot de gratis pas en de bijbehorende beloningen. Met de gratis pas kun je items zoals versieringen, staal, kleuren, kampioensstatus, reliëfs en meer ontgrendelen.

Spelers met een premium pas krijgen toegang tot unieke beloningen voor aanpassingen, zoals nieuwe signaturen, nieuwe wapens, nieuwe executies, nieuwe effecten en nog veel meer.

Je krijgt beloningen voor alle helden met zowel de gratis pas als de premium pas.

Het was voor ons ook belangrijk om de premium pas een aanvulling te maken op de bestaande manier van content in de game te krijgen en geen vervanging ervan. Daarom behouden we de oorspronkelijke opties voor spelers, zoals nieuwe content van de week, koopjes en buitroverskisten/drops aan het eind van matches om items voor aanpassingen te krijgen.

We kunnen jullie meer info geven over de Gevechtspas van J4S1 en over het seizoen zelf in januari 2020.


Core-ervaring van gevechten

Met 26 helden in het huidige rooster en twee nieuwe gezichten die zich in Jaar 4 bij de strijd aansluiten, blijft de balans een topprioriteit voor ons. Dit betekent natuurlijk dat we balansverbeteringen voor de helden hebben ontwikkeld, maar ook balansverbeteringen voor het speltype.

Een belangrijke stap in het verbeteren van ons uitbalanceringsproces is de introductie van het Oefenterrein.

Voor Jaar 4 mag je verwachten dat dit hulpmiddel een grote rol zal spelen in de manier waarop het ontwikkelteam veranderingen in de game blijft aanbrengen. De focus van het jaar blijft gericht op het vergroten van de geschiktheid van personages, waardoor er op een hoger niveau meer kan worden gevarieerd met teams. Daarnaast ligt de focus ook op het blijven verbeteren van aanvallen om de core gameplay van For Honor te verbeteren op een algemener niveau.


Competitief

Sinds het begin maakt de competitieve aard van For Honor al deel uit van de ervaring. Een van de belangrijkste redenen dat de competitieve scene in de loop der jaren is blijven groeien, is vanwege jullie, die dit vanaf de kinderschoenen hebben gesteund. Jaar 3 was de eerste stap in het beter ondersteunen van toernooien/de competitieve scene van For Honor, waarbij er meer aandacht werd gegeven aan community-toernooien, in-game prijzen, maar vooral de introductie van de toeschouwermodus.

De competitieve scene is zowel voor ons als voor jullie van groot belang. Hierdoor kunnen we de community laten groeien. Het is uiteindelijk een houvast geworden bij het vormgeven van de game-ervaring. Het is een onderdeel dat we in Jaar 4 willen uitbreiden met een nieuw, volledig toegankelijk, competitief programma.

We zullen binnenkort meer info delen.


Er komt nog meer

Al deze elementen zullen we in januari verder toelichten, naarmate we dichter bij de release van het Jaar van Afrekening komen. We zijn namelijk erg enthousiast over wat dit jaar te bieden heeft!

Tot slot willen we jullie bedanken voor alle creativiteit die jullie ons de afgelopen drie jaar hebben laten zien. Of het nu gaat om cosplays, fanfictie, memes, video's en fan-art; we raakten geïnspireerd voor Jaar 4.

Daarom werken we samen met beroemde kunstenaars voor de iconische afbeelding van elk seizoen, te beginnen met onderstaande afbeelding voor Jaar 4, die is gemaakt door de Amerikaanse illustrator AJ Frena. We zijn er trots op om haar kunstwerk met jullie te mogen delen, omdat dit het Jaar van Afrekening goed vertegenwoordigt, en we kunnen niet wachten om jullie in januari meer info te geven wat jullie in For Honor te wachten staat.

O! Nog een laatste nieuwtje... Er komen dit jaar ook nieuwe pantsers.

Fijne feestdagen, krijgers!

Het ontwikkelteam van For Honor

Wil je reageren op dit artikel?

Praat mee op de officiële Ubisoft-forums van For Honor.

Nu lid worden