Scrol om te ontdekken  

FH_UbisoftClub_960x540_TestingGrounds_jan16_30

Oefenterrein Belegering

13-02-2020 12:00

OEFENTERREIN BELEGERING: ResultatenHallo, krijgers!


We willen jullie bedanken voor het meedoen aan het Oefenterrein voor Belegering! Wij hechten veel waarde aan jullie feedback om onze content te verbeteren en we zijn erg blij met de reacties op onze update voor Belegering. Het werd beter ontvangen dan de normale Belegering. We zijn dus op de goede weg.

We willen nogmaals onze doelen voor deze Belegering-update delen en jullie uitleggen wat we hebben geleerd van deze testfase:Belegering eerlijker maken


Het belangrijkste wat we wilden doen, was om het gevoel van oneerlijkheid weg te nemen die beide kanten soms krijgen bij Belegering. Aanvallers hadden twee manieren om te verliezen, en verdedigers kregen vaak het gevoel dat hun voortgang niks uitmaakte doordat de gezondheid van de ram werd aangevuld en aanvallers weer nieuwe tickets kregen.


De verandering waardoor de ram nu het enige doel is tijdens de eerste en tweede fase, is een groot succes. Jullie hebben ons laten weten dat het spel over het algemeen eerlijk aanvoelt. Door tickets te verwijderen, konden jullie met meer focus spelen, ook al vonden sommigen van jullie dat ram te weinig gezondheid had.Belegering dynamischer maken


Om dit te bereiken, hebben we twee aspecten aangepast.


Een potje Belegering is korter geworden, doordat de ram nu sneller is, vestingwallen sneller worden ingenomen en spelers nu altijd na 20 seconden terugkeren.


Daarnaast wilden we de wachter een grotere rol geven in de tweede fase door de impact te vergroten als je hem verslaat.


We zien in onze data dat potjes Belegering op het Oefenterrein korter waren dan normale Belegering-matches (gemiddeld drie minuten). De meesten van jullie stelden het hogere tempo op prijs. Het voelt eindelijk alsof de wachter het tij kan keren. En ook al kunnen we de rode ogen niet houden zoals ze nu zijn (het was een tijdelijk visueel effect dat alleen voor de testfase was bedoeld), hebben we jullie feedback gehoord. We hopen dat jullie de uiteindelijke versie van het effect kunnen waarderen 😊


Sommigen van jullie vonden het sneller innemen van vestingwallen en de versterking van de wachter een beetje te veel. De algemene balans is echter niet veranderd in de vernieuwde versie van Belegering, dus we hebben besloten om nu nog niks aan te passen. We houden het in de gaten nadat de update live is gegaan.Iets anders: Eén keuze

Over het algemeen waren de reacties op 'Eén keuze' verdeeld. Sommigen van jullie genoten ervan dat teams niet uit dezelfde personages bestonden en het effect daarvan op de balans. Anderen vonden het jammer dat ze hun meest gespeelde personages niet goed konden levelen.


Er zijn zeker voordelen, maar de impact op de voortgang van personages en het voltooien van opdrachten is op dit moment te groot.

We hebben daarom besloten om 'Eén keuze' niet toe te passen op Belegering.
We zijn erg blij met de resultaten van deze fase van het Oefenterrein!

We hebben daarom besloten om deze update voor Belegering, met alle keuzes en maps, samen met onze volgende titelupdate uit te brengen op 12 maart. We houden de data in de gaten wanneer het speltype live is, om te zien of er op de lange termijn nog iets moet worden aangepast.


Nogmaals bedankt voor het meedoen, jullie helpen ons om For Honor nog beter te maken 😊

Tot ziens op het slagveld!

- Het team van For Honor

Wil je reageren op dit artikel?

Praat mee op de officiële Ubisoft-forums van For Honor.

Nu lid worden