Scrol om te ontdekken  

[2020-02-13] EVENT HONOR GAMES

VIER HET NIEUWE EVENEMENT DE HONOR-SPELEN

30-01-2020 03:00

Gelukkige verjaardag For Honor!

Om de derde verjaardag van de game te vieren, geniet je van een twee weken durend in-game evenement tot 27 februari.

Nadat een grote ramp werd afgewend, hebben de leiders van Heathmoor de grootste krijgers van alle facties uitgenodigd om elkaar te beconcurreren in de Honor Games, om de wapenstilstand van Wyverndal te vieren.

Het in-game event brengt een variatie op de fan-favoriete tijdsgelimiteerde gamemodus Carousel of Death. Tijdens de eerste week van het jubileum evenement, zal Carousel of Death een extra twist toevoegen met schadeboosts en vlammende geisers in de arena. In de tweede week van het evenement krijg je nog een andere twist op deze gamemodus, die nog moet worden onthuld.

.

Tijdens deze zeldzame tijd van festiviteiten in de wereld van For Honor, zal de map worden aangekleed met details die wisselen naarmate het evenement vordert. Dit omvat vuurwerk, een levendige menigte met muzikanten en, voor de eerste keer ooit, originele fan art banners van de For Honor community!

De Honor Games brengen ook een schat aan thematische buit en event-specifieke toevoegingen naar de game, waaronder een nieuwe gevechtsoutfit, Ornament en Effect, evenals gloednieuwe Instrument Emotes beschikbaar voor alle Heroes. Alle buit en content is beschikbaar in de 'Honor Games' Bundel tot 2 maart voor 30.000 Steel.

Krijgers, geniet van het Vredesfestival!

Wil je reageren op dit artikel?

Praat mee op de officiële Ubisoft-forums van For Honor.

Nu lid worden