Scrol om te ontdekken  

FH_news_Face the Blades of Persia

Sta oog in oog met de Zwaarden van Perzië

12-03-2020 03:00

Prince of Persia is gekomen om te vechten met de Dagger of Time!

Er was eens een prins uit een ver land die koste wat het kost aan de dood wilde ontsnappen. Op een dag kwam hij in een afgelegen haven aan en botste hij met machtige krijgers. De Prins moest zijn mystieke dolk gebruiken om zijn lot te veranderen en te overleven. Maar het beïnvloeden van de tijd zou wel eens donkere gevolgen kunnen hebben voor zijn gestrande ziel... Beleef dit unieke evenement met al zijn exclusieve beloningen van 12 maart tot en met 2 april!


Od 19 marca do 2 kwietnia ciemne tornado piasku powoduje, że Mroczny Książę pojawia się na mapie. Przygotuj się na spotkanie z nim ze swoim zespołem, ponieważ pokaże on moc Sztyletu Czasu. Jeśli uda ci się go pokonać, da ci punkty, a także swoją potężną broń! Sztylet zastąpi twoje wyczyny tymi od Księcia. Jeśli zginiesz, sztylet upada na ziemię i można go ponownie podnieść. Je kunt ook tot 26 exclusieve wapens plunderen op het slagveld en genieten van nieuwe store content zoals Illustrious Outfits en Execution.

Krijg exclusieve beloningen met de 30 tiers van de Free Event Pass, gewijd aan Zwaarden van Perzië! De Event Pass is inclusief: 26 Ornamenten, 1 Battle Outfit, 1 Sand Mood Effect, 1 Emblem Outline, met salvage, Staal, kisten en meer. Het voltooien van wedstrijden en Daily Orders geven Battle Points die Tiers vrijspelen en overeenkomstig beloningen toekennen.

Het is tijd, krijger. Grijp die kracht...

Wil je reageren op dit artikel?

Praat mee op de officiële Ubisoft-forums van For Honor.

Nu lid worden