Scrol om te ontdekken  

a message to our community

Een boodschap aan onze community

09-04-2020 12:00

For Honor Production Update, een bericht aan onze community

Eerst en vooral hopen we dat iedereen het goed doet en veilig thuis is in deze tijden. Aan onze kant is het team nog steeds hard aan het werk om For Honor volledig operationeel te houden, ook al doen we dat vanuit huis.

We zijn er trots op dat iedereen in het For Honor ontwikkelingsteam zich snel heeft aangepast aan de situatie. Echter, zelfs met al onze inspanningen tijdens deze tijden, heeft de verstoring van de afgelopen weken een impact op ons vermogen om onze korte termijn content updates te leveren. Om deze reden hebben we het besluit genomen om de release van Jaar 4 Seizoen 2 uit te stellen tot 11 juni 2020.

We weten dat dit nieuws teleurstellend is; we waren allemaal enthousiast om jullie te kunnen laten zien wat er voor het komende seizoen naar For Honor kwam. We zijn er echter van overtuigd dat dit voor ons de juiste beslissing was om de content te kunnen lanceren zoals we bedoeld hadden.

Positief is dat het team op dit moment werkt aan een plan om fan-favoriete activiteiten terug te brengen om deze vertraging te compenseren. Deze activiteiten zullen in mei beschikbaar zijn en we zullen binnenkort meer details delen binnen onze mei-roadmap.

We willen jullie bedanken voor jullie voortdurende passie en steun. Blijf veilig iedereen.

Het For Honor team

Wil je reageren op dit artikel?

Praat mee op de officiële Ubisoft-forums van For Honor.

Nu lid worden