Scrol om te ontdekken  

Dominion Series

For Honor Dominion Series

13-10-2020 01:09

Hallo, krijgers!

Het is eindelijk zover! We mogen bekendmaken dat de For Honor Dominion Series op 24 oktober van start gaat! Dit is een officieel competitief programma van Ubisoft, waarin pc-spelers het tegen elkaar opnemen in 4v4 Veldslagmatches en kans maken om te worden gekroond tot kampioen. Er wordt gestreden om een totale prijzenpot van $35.000!

Ga naar battlefy.com/DominionSeries voor meer informatie over de aanmeldingsprocedure, de officiële regels, een overzicht van de prijzen en meer gegevens over de programma-opzet.

Het programma is als volgt opgezet:

  • 4 weken van open online poules
  • 1 online kwalificatiedag met 4 teams
  • 1 dag van poules voor een laatste kans op kwalificatie
  • 1 online toernooi met 4 teams voor een laatste kans op kwalificatie
  • 1 online finale

De Dominion Series is momenteel alleen online en voor Noord-Amerikaanse en EU-spelers van 18 jaar en ouder. Je kunt je aanmelden voor de open poules vanaf vandaag!

ONLINE POULES

Dit zijn online toernooien waaraan iedereen kan meedoen (onbeperkte teams). Er is 4 weken lang wekelijks een toernooi. Er wordt gespeeld volgens het principe van dubbele eliminatie. Elke match is een best-of-3. De winnaar van elk weektoernooi verdient een plekje in de kwalificatierondes.

Als je een open pouletoernooi wint, mag je niet meedoen aan de resterende pouletoernooien.

KWALIFICATIERONDES

Een kwalificatieronde is een uitgezonden online toernooi van 1 dag dat afzonderlijk wordt gehouden in Noord-Amerika en Europa. De 4 winnaars van de open poules nemen het tegen elkaar op in 5 matches met een willekeurige plaatsing (de zogeheten GSL-opzet). De nummers 1 en 2 gaan door naar de finales en de nummers 3 en 4 gaan automatisch naar het laatste-kanstoernooi.

LAATSTE KANS OP KWALIFICATIE

De laatste-kans-op-kwalificatiepoules zijn een online toernooi van 1 dag dat volgt op de kwalificatierondes. Iedereen kan meedoen, behalve de spelers die zich al hebben geplaatst voor de finales. De twee beste teams gaan door naar het laatste-kans-op-kwalificatietoernooi, samen met de nummers 3 en 4 van de kwalificatierondes.

In het laatste-kans-op-kwalificatietoernooi, dat volgt op de poules, spelen de 4 teams opnieuw volgens de GSL-opzet. Dit toernooi wordt uitgezonden. De nummers 1 en 2 gaan vervolgens door naar de finales.

FINALES

De finales zijn een evenement dat 1 dag duurt en wordt uitgezonden. De 4 teams spelen een best-of-3 volgens de GSL-opzet. De grote finale is een best-of-5, waarbij de winnaar wordt gekroond tot kampioen van de Dominion Series van zijn of haar regio.

Succes en veel plezier, krijgers!

Wil je reageren op dit artikel?

Praat mee op de officiële Ubisoft-forums van For Honor.

Nu lid worden