Scrol om te ontdekken  

BOTE Header

Slag der Zonsverduistering!

28-01-2021 05:00

Krijgers, het is tijd om een kant te kiezen in de Slag der Zonsverduistering!

Vanaf vandaag, 28 januari, t/m 18 februari is For Honors tijdelijke event Slag der Zonsverduistering live met een speciaal speltype.

Het nieuwe speltype heet Zonsverduistering en is vier tegen vier. Het doel is om Astrea of Griffioen te verslaan, de Commandant van de tegenstander. Zij verschijnen zodra je de smederij hebt veroverd. In dit speltype is de smederij de enige veroveringszone. Beide teams strijden om de controle om de zeis te krijgen, het enige wapen waarmee jij en je team de Commandant kunnen verslaan.

De zeis verschijnt wanneer een team de volledige controle heeft over de smederij. Alleen dit team kan het wapen pakken. Na enige tijd breekt de zeis en activeert de smederij opnieuw, waardoor beide teams weer een kans krijgen om de controle te grijpen en de zeis te bemachtigen.

Als je de controle over de smederij verliest, vergeet dan niet om je Commandant te verdedigen!

Naast het nieuwe speltype voegt Slag der Zonsverduistering 28 nieuwe wapens toe om te plunderen, van nu t/m 18 februari. Met de gratis eventpas kunnen spelers 35 niveaus vol uitrustingen en buit verzamelen, inclusief een nieuwe strijdoutfit, een embleemomtrek, een versiering en een stemmingseffect. Spelers kunnen ook de nieuwe illustere outfit Ecliptica-dualiteit kopen in de in-game winkel, plus een nieuwe executie en twee signaturen.We zien jullie graag strijden naast Astrea en Griffioen, krijgers!

Wil je reageren op dit artikel?

Praat mee op de officiële Ubisoft-forums van For Honor.

Nu lid worden