Scrol om te ontdekken  

For Honor - Season 2

Shadow and Might has been unleashed! The Faction War is heating up with two new Heroes, two new free Maps, more Territories, New Gear and more new content! Release Date: May 16, 2017

Watch Trailer

2 New Heroes

Centurion

The Knights

Shinobi

The Samurai

Shadow and Might brings us two new Heroes into the Knight and Samurai Factions: The Centurion and The Shinobi. The new Heroes are immediately unlocked for Season Pass owners with exclusive access granted for seven days. All players can then unlock the Heroes with Steel after the exclusive period ends.

2 New Maps

The Faction War has spilled into two new maps: the hot and grimy Forge and the beautiful and serene Temple Garden. Both maps will be free for all players.

Epic Gear Tier

Armor
Weapons
+

1 of 14

+

2 of 14

+

3 of 14

+

4 of 14

+

5 of 14

+

6 of 14

+

7 of 14

+

8 of 14

+

9 of 14

+

10 of 14

+

11 of 14

+

12 of 14

+

13 of 14

+

14 of 14

+

1 of 14

+

2 of 14

+

3 of 14

+

4 of 14

+

5 of 14

+

6 of 14

+

7 of 14

+

8 of 14

+

9 of 14

+

10 of 14

+

11 of 14

+

12 of 14

+

13 of 14

+

14 of 14

Another key addition coming with Shadow & Might is the introduction of a fourth gear tier. The Epic gear tier will create opportunities to assemble new, deeper builds for your heroes.

World Map:
New Territories

With Shadow and Might we are adding 9 new Territories to the World Map, moving the Faction Strongholds. There will be new Customization Options for all Heroes with the introduction of a new Gear rarity, new Armor and Weapon parts and new Appearance items.

Learn More

Season Pass

Get the For Honor Season Pass now!

The Season Pass grants you access to all the upcoming For Honor Expansions coming over the next year, exclusive content and customization options.

Get Season Pass

Season Updates

Alle systemen

Besturingswijzigingen

 • Optie toegevoegd om dode zones van de joystick aan te passen.

Commentaar ontwikkelaar: De dode zone van verdedigingsstand van de rechter joystick is nu aanpasbaar. (Bereik 10) De standaardwaarde is 10. Bij een lagere waarde wordt de verdedigingswissel gevoeliger. Te lage waarden kunnen leiden tot een lagere nauwkeurigheid bij het kiezen van een verdedigingsrichting.

Deadzone

Vechten

Lichte schijnbewegingen

 • [Probleemoplossing] De Afweerbreker en aanvallen kunnen niet meer worden geannuleerd door een snelle verdedigingswissel en een aanval.

Commentaar ontwikkelaar: De mogelijkheid om met een andere aanval onder een afweerbreker of lichte aanvallen uit te komen, ook wel lichte schijnbewegingen genoemd, was algauw ontdekt door de community. We hebben jullie feedback gehoord over hoe dit het verdedigingssysteem zou kunnen verbeteren. Voorlopig hebben we het er toch maar uit gehaald omdat het een onbedoelde en ook nog onbetrouwbare functie was. De tijd die je hebt om met een lichte schijnbeweging onder een aanval uit te komen is niet alleen heel kort, de optie wordt ook niet altijd gegeven. Dus je kunt nog zo goed je best doen om de timing onder de knie te krijgen, als de kans je niet wordt gegeven, kun je helemaal geen lichte schijnbeweging maken. Daarom hebben we het er voorlopig uit gehaald. Als we ooit lichte schijnbewegingen in de gameplay opnemen (dat is geen belofte!), dan implementeren we het als een betrouwbare functie.

Uitbuiting van fixatieverlies.

 • [Probleemoplossing] Het verliezen van fixatie tijdens een aanval zorgt er niet meer voor dat de aanval niet meer afweerbaar is.

Commentaar ontwikkelaar: Dit is een ander onbedoeld voordeel dat de community snel had ontdekt. Als je je doelwit in de verdedigingsstand aanviel en aan het begin van de aanval heel snel de verdedigingsstand verliet, raakte je door een fout je doelwit kwijt en kon de tegenstander de aanval niet afweren.

Wraak

 • [Probleemoplossing] Mêleeaanvallen kosten geen stamina meer bij een doelwit met actieve Wraak.

Sprinten

 • [Probleemoplossing] Geen enkel personage kan nog in de sprintstand blijven als hij niet beweegt.

Commentaar ontwikkelaar: We hebben de sprintaanval al aangepast zodat hij alleen mogelijk is als je sprinten hebt geactiveerd. Er was nog één probleem. Tijdens een sprint kon je de linker joystick langzaam terugbrengen naar het midden, waardoor je personage in de sprintstand bleef terwijl hij of zij niet bewoog..

Moveset

 • Het gebruik van het Geslaagd-symbool is aangepast voor moves waarbij je iets moet raken..

Helden

PLUNDERAAR

Verdovingsstootmix-ups

 • Je kunt alle zware aanvallen aan het begin opheffen met een Verdovingsstoot.
 • Je kunt alle Plunderaarsfurie- en Zoneaanvallen aan het begin opheffen met een Verdovingsstoot.
 • Verdovingsstoten kun je combineren om er een Plunderaarsfurie van te maken.
 • Je kunt Verdovingsstoten combineren na 'Herstel na misser'.
 • De animatieovergangen zijn verbeterd om nieuwe mix-ups mogelijk te maken.

Zoneaanval

 • [Probleemoplossing] Je kunt geen schijnbeweging maken bij een zoneaanval als die buiten de verdedigingsstand wordt uitgevoerd.

Stormaanval

 • Staminakosten verlaagd naar 40 (was 60).
 • De stamina van een doelwit wordt uitgeput als hij of zij wordt gedragen door de Plunderaar:
  • Minimaal verlies = 36 staminapunten.
  • Maximaal verlies = 66 staminapunten.
 • De afkoelperiode voor het herstel van stamina van het doelwit is verhoogd naar 2,7 seconden (was 1,8) na voltooiing van de aanval.
 • [Probleemoplossing] De stamina van een doelwit wordt niet meer aangevuld als hij of zij wordt gedragen door de Plunderaar.

Stormaanval tegen een muur

 • Herstel na knieaanval kan 100 ms sneller overgaan in een aanval.
 • Knieschade verhoogd naar 15 (was 0).
 • [Probleemoplossing] De stamina van een slachtoffer regenereert als de hele aanval voorbij is, niet daarvoor.

Worp naar achteren

 • [Probleemoplossing] Het doelwit regenereert stamina nadat de worp gedaan is, niet ervoor.

Schade

 • Tweede lichte aanvalsschade van snijden en porren verhoogd naar 15 (was 10).
 • Lichte afmakerschade van snijden en porren verhoogd naar 15 (was 12).
 • Lichte aanvalsschade door wentelhouwen verhoogd naar 15 (was 10).

Stamina

 • Stamina van Plunderaar verhoogd naar 130 (was 120).

Commentaar ontwikkelaar: Plunderaars konden al van mix-ups gebruikmaken om het begin van zware aanvallen te annuleren met een verdovingsstoot en de mogelijkheid om Plunderaarsfurie te gebruiken binnen combo's. Om Plunderaars een boost te geven en ze leuker te maken, verbeteren we hun mix-upmogelijkheden door ze de kans te geven alle zware aanvallen, Plunderaarsfuries en zoneaanvallen te annuleren met een verdovingsstoot. Dit maakt de aanval van de Plunderaar minder voorspelbaar voor de tegenstander.

De Plunderaar pakt goed vast, maar zijn afweerbrekersworp liet nog wat te wensen over in een-tegen-eensituaties. Dus verbeteren we zijn worpen. De stormaanval put nu de stamina van de vijand uit als de Plunderaar rent. We zorgen er ook voor dat de stamina van de vijand niet begint te regenereren voor de aanval voorbij is. Dit maakt de worpen over het algemeen krachtiger, zodat de Plunderaar meer met de stamina van vijanden kan spelen. Wat we ook hebben gedaan om de stormaanval sterker te maken, is de schade aan de knie te vergroten na een stormaanval tegen een muur. Al deze wijzigingen zorgen ervoor dat je betere keuzes kunt maken over de stormaanval op basis van de situatie. Als er een muur in de buurt is, brengt stormaanval tegen een muur meer schade toe aan een doelwit. Zo niet, dan kun je er nog altijd stamina mee opslurpen.

VREDESBEWAKER

Steek

 • Bloeding bij eerste steek teruggebracht tot 8 schade gedurende 8 seconden (was 15 schade gedurende 8 seconden).
 • Bloeding bij tweede steek teruggebracht tot 8 schade gedurende 8 seconden (was 12 schade gedurende 8 seconden).
 • Bloeding bij derde steek teruggebracht tot 16 schade gedurende 8 seconden (was 9 schade gedurende 8 seconden).

Commentaar ontwikkelaar: We passen de bloedingsstapelingen aan van Vredesbewakerssteken om een interessanter uitwisselingssysteem te creëren. Je kunt ervoor kiezen alleen de eerste twee bloedingsstapelingen toe te passen en een worp uit te voeren na de tweede steek, of je kunt alle drie de bloedingsstapelingen toepassen zonder extra actie na de derde steek. We hebben de maximale bloedingsschade die de drie steken kunnen aanrichten over het algemeen wat verminderd voor een betere balans.

HANDHAVER

Moveset

 • De movesetpagina is bijgewerkt nadat we 'Verdoven' hebben toegevoegd aan 'Lichte tegenstoot' en 'Ononderbreekbare houding' aan 'Opzij'.

Duw

 • [Probleemoplossing] Het activeren van wraak na het duwen van een vijand zorgt er niet meer voor dat de vijand uit balans raakt.

Gerechtigheidafmaker

 • [Probleemoplossing] Probleem opgelost waarbij de gegarandeerde Gerechtigheidafmaker werd geactiveerd zonder treffer bij de vorige aanval.

De lange arm

 • [Probleemoplossing] Animatieglitch opgelost die optrad bij het aanvallen van een vijand op de grond na De lange arm.

SHUGOKI

Aanvallen buiten verdedigingsstand

 • [Probleemoplossing] Aanvallen buiten verdedigingsstand zijn nu consistent met verdedigingsstandaanvallen.

Commentaar ontwikkelaar: De timing van sommige aanvallen binnen en buiten de verdedigingsstand was niet consistent. We willen gevechten buiten de verdediggingsstand niet stimuleren, dus zorgen we ervoor dat de aanvallen buiten de verdedigingsstand hetzelfde werken als de tegenhanger in de verdedigingsstand. Bij de Shugoki hebben we inconsistenties bij het begin van lichte en zware aanvallen opgelost.

NOBUSHI

Aanvallen buiten verdedigingsstand

 • [Probleemoplossing] Aanvallen buiten verdedigingsstand zijn nu consistent met verdedigingsstandaanvallen.

Commentaar ontwikkelaar: De timing van sommige aanvallen binnen en buiten de verdedigingsstand was niet consistent. We willen gevechten buiten de verdediggingsstand niet stimuleren, dus zorgen we ervoor dat de aanvallen buiten de verdedigingsstand hetzelfde werken als de tegenhanger in de verdedigingsstand. Bij de Nobushi hebben we inconsistenties bij het begin van lichte aanvallen en bij 'Nest porren' opgelost.

SCHILDWACHT

 • Bij het begin van een schouderbeuk kun je weer van doelwit wisselen.

Commentaar ontwikkelaar: We hebben in onze laatste titelupdate per ongeluk de mogelijkheid uitgeschakeld om van doelwit te wisselen als de Schildwacht begon met een schouderbeuk. Dat was niet de bedoeling, dus hebben we die functionaliteit weer hersteld. Sorry, Schildwachten!

KENSEI

Executie

 • De executie 'Zonder te kijken' doodt de tegenstander na 1300 ms (was 1200 ms).

KRIJGSHEER

Moveset

 • De movesetpagina is bijgewerkt nadat we de optie Kopstoot verwijderd hebben uit de Volledige blokkering.

Overig

Veroveraarsvoordeel

 • [Probleemoplossing] Het Veroveraarsvoordeel zorgt nu voor een duurbonus van 50% voor de boosts Confrontatie en Eliminatie.

Toeschouwerscamera

 • De optie om dood te blijven verschijnt niet meer als je niet kunt worden opgelapt.

Ladders

 • [Probleemoplossing] Je valt niet meer van een ladder wanneer je de toets waarmee je omlaag kunt glijden loslaat als je iemand raakt.

Communicatiebaken

 • [Probleemoplossing] Probleem opgelost waarbij personages vast konden komen te zitten in de plaatsingsstand voor bakens.

Speltypen

Alle speltypen

 • De straffen 3V1 en 4V1 zijn aangepast, zodat het niet meer mogelijk is om negatieve roem te krijgen.

Confrontatie

 • De waarde van Redder is nu 15 roem in plaats van 11
 • Wrekerroembonus toegevoegd (15 punten)

Metagame

 • De persoonlijke bijdrage in een ronde is bijgewerkt na het toewijzen van oorlogsmiddelen. Dit is gedaan om ervoor te voorkomen dat het aantal oorlogsmiddelen niet juist werd weergegeven op het scherm na afloop van een spel

Online

Foutmeldingen

 • Er wordt nu meer informatie gegeven als er een foutmelding verschijnt over synchronisatie- of sessiestabiliteitsproblemen

Presentatie

Aangepaste match

 • De timer van sudden death verschijnt nu als je je in sudden death bevindt, zelfs als de gametimer op 'Geen' staat

Algemeen

 • Nobushi-moveset - Ontbrekend niet-te-blokkeren-symbool toegevoegd aan de move Trappen

Voortgang en Economie

Probleemoplossingen

 • Probleem opgelost waarbij de kleurenpaletten van aanvallers/verdedigers allemaal gebruikmaakten van de standaardkleuren blauw en oranje
 • Probleem opgelost waarbij alle spelers op de middelste plaats stonden in het klassement 'Positie in de wereld'.
 • Probleem opgelost waarbij het aantal oorlogsmiddelen niet juist werd weergegeven op het scherm na afloop van een spel
 • Problemen opgelost waarbij je de beloningen van de 3e plaats kreeg als je de 1e plaats pakte tijdens een ronde in een factieoorlog

De XP-opbrengst van matches is verhoogd

Commentaar ontwikkelaar: Uit onze analyses bleek dat het spelers meer tijd kostte dan verwacht om hun reputatieniveau te verhogen. Daarom hebben we alle XP-opbrengsten uit matches verhoogd, zodat we de betrokkenheid van de speler beter kunnen belonen.

 • Basis-XP voor een gewonnen PvP-Veldslagmatch verhoogd van 400 naar 500.
 • Basis-XP voor een verloren of gelijkgespeelde PvP-Veldslagmatch verhoogd van 300 naar 380.
 • Basis-XP voor een gewonnen besloten Veldslagmatch verhoogd van 200 naar 250.
 • Basis-XP voor een verloren of gelijkgespeelde besloten Veldslagmatch verhoogd van 150 naar 190.
 • Basis-XP voor een gewonnen Veldslagmatch (speler tegen AI) verhoogd van 320 naar 400.
 • Basis-XP voor een verloren of gelijkgespeelde Veldslagmatch (speler tegen AI) verhoogd van 240 naar 300.
 • Basis-XP voor een gewonnen PvP-Confrontatiematch verhoogd van 400 naar 500.
 • Basis-XP voor een verloren of gelijk gespeelde PvP-Confrontatiematch verhoogd van 300 naar 380.
 • Basis-XP voor een gewonnen besloten Confrontatiematch verhoogd van 200 naar 250.
 • Basis-XP voor een verloren of gelijkgespeelde besloten Confrontatiematch verhoogd van 150 naar 190.
 • Basis-XP voor een gewonnen Confrontatiematch (speler tegen AI) verhoogd van 320 naar 400.
 • Basis-XP voor een verloren of gelijkgespeelde Confrontatiematch (speler tegen AI) verhoogd van 240 naar 300.
 • Basis-XP voor een gewonnen PvP-Eliminatiematch verhoogd van 310 naar 400.
 • Basis-XP voor een verloren of gelijkgespeelde PvP-Eliminatiematch verhoogd van 230 naar 300.
 • Basis-XP voor een gewonnen besloten Eliminatiematch verhoogd van 150 naar 200.
 • Basis-XP voor een verloren of gelijkgespeelde besloten Eliminatiematch verhoogd van 110 naar 150.
 • Basis-XP voor een gewonnen Eliminatiematch (speler tegen AI) verhoogd van 240 naar 320.
 • Basis-XP voor een verloren of gelijkgespeelde Eliminatiematch (speler tegen AI) verhoogd van 180 naar 240.
 • Basis-XP voor een gewonnen PvP-Knokpartijmatch verhoogd van 230 naar 300.
 • Basis-XP voor een verloren of gelijkgespeelde PvP-Knokpartijmatch verhoogd van 170 naar 220.
 • Basis-XP voor een gewonnen besloten Knokpartijmatch verhoogd van 110 naar 150.
 • Basis-XP voor een verloren of gelijkgespeelde besloten Knokpartijmatch verhoogd van 80 naar 110.
 • Basis-XP voor een gewonnen Knokpartijmatch (speler tegen AI) verhoogd van 180 naar 240.
 • Basis-XP voor een verloren of gelijkgespeelde Knokpartijmatch (speler tegen AI) verhoogd van 130 naar 170.
 • Basis-XP voor een gewonnen PvP-Duelmatch verhoogd van 200 naar 260.
 • Basis-XP voor een verloren of gelijkgespeelde PvP-Duelmatch verhoogd van 150 naar 190.
 • Basis-XP voor een gewonnen besloten Duelmatch verhoogd van 100 naar 130.
 • Basis-XP voor een verloren of gelijkgespeelde besloten Duelmatch verhoogd van 70 naar 90.

[Uitrusting] Statistiekenbundels toegevoegd aan standaarduitrusting (data)

 • Statistiekwaarden toegevoegd aan standaarduitrusting (zonder uitrusting in gebruik)
  • Armen: verdediging + 0,8%
  • Lichaam: + 0,9%
  • Hoofd: + 0,6%
  • Wapen 1: + 0,8%
  • Wapen 2: + 1,0%
  • Wapen 3: + 1,2%

Commentaar ontwikkelaar: We hebben gemerkt dat met de nieuwe uitrustingswaarden bepaalde spelers moeite hebben om zonder uitrusting met de nieuwe helden te spelen. Daarom bevat de standaarduitrusting nu statistieken. Let op, dit geldt niet als de uitrustingsstatistieken zijn uitgeschakeld.

Nieuwe uitrustingszeldzaamheid.

 • Er is een nieuwe uitrustingszeldzaamheid (episch) beschikbaar om buit te maken na matches en in kisten. De nieuwe uitrusting is beschikbaar in alle nieuwe visuele kenmerken en statistieken.

Buitmaakregels zijn aangepast om de nieuwe uitrustingszeldzaamheid te bevatten

 • Reputatie waarmee je zeldzame uitrusting kunt buitmaken is gewijzigd van Reputatie 01 tot het eind van Reputatie 06 naar Reputatie 01 tot het eind van Reputatie 04
 • Reputatie waarmee je heldhaftige uitrusting kunt buitmaken is gewijzigd van Reputatie 03 tot het eind van Reputatie 30 naar Reputatie 03 tot het eind van Reputatie 06
 • Je kunt nu epische uitrusting buitmaken bij Reputatie 05 tot Reputatie 30

Commentaar ontwikkelaar: Om de toevoeging van nieuwe uitrusting in goede banen te leiden, hebben we de manier aangepast waarop uitrusting wordt buitgemaakt. Om voor een soepele voortgang te zorgen, hebben we de hoeveelheid niveaus verkleind waarop zeldzame en heldhaftige uitrusting kan worden buitgemaakt.

[Uitrusting] Algemene vernieuwing uitrustingsstatistieken (statistieken verwijderen, samenvoegen en herordenen) en bestaande statistiekenbundels bijwerken.

Nieuwe verdeling van uitrustingsstatistieken in alle statistiekenbundels en uitrustingsvakjes:

 • Wapen 1: Aanval, verdedigingspenetratie, splinteraanval
 • Wapen 2: Aanval, executieregeneratie, oplapsnelheid
 • Wapen 3: Aanval, wraakvoordeel, superaanval
 • Helm: Verdediging, uitputtingsduur, duur verzwakking:
 • Borst: Verdediging, superverdediging, superduur
 • Armen: Verdediging, staminagebruik, staminaregeneratie

Commentaar ontwikkelaar: Om al onze balanswijzigingen te ondersteunen hebben we statistieken weggehaald, samengevoegd en verplaatst om interessantere en meer gevarieerde builds te kunnen bieden, met nuttigere keuzes.

Nieuwe waarden uitrustingsstatistieken

 • Uitrusting met een lagere zeldzaamheid heeft nu hogere mods dan eerst.

Commentaar ontwikkelaar: Alledaagse uitrusting had niet zo veel invloed op de gameplay als we wilden. Met de hogere startwaarden voelt de uitrusting van alle niveaus veel bevredigender aan.

 • Mods nemen per niveau sneller toe bij lagere zeldzaamheden dan bij hogere.

Commentaar ontwikkelaar: Spelers die elkaar advies gaven over uitrusting zeiden altijd: bewaar je staal voor heldhaftige uitrusting. Dus kregen veel spelers pas echt met uitrustingsvoortgang te maken als hun eerste held Reputatie 3 bereikte. En dat duurt lang. Nu de curve in het begin meer stijgt en vlakker wordt naarmate je hoger komt, hopen we dat spelers uitrusting van alle zeldzaamheden willen kopen en maken.

 • Statistiekstraffen zijn flink verhoogd.

Commentaar ontwikkelaar: Spelers merkten pas op de hoogste uitrustingsniveaus iets van het effect van hun straffen. We hopen dat we door de straffen te verhogen en vaardigheden te verwijderen die niet veel effect hadden op je toekomstige uitrustingskeuzes interessanter hebben gemaakt.

 • Nieuwe uitgebalanceerde uitrustingsbundel
 • Nieuw soort statistieken met alleen kleine en uitgebalanceerde bonussen, zelfs op de hoogste niveaus.

Commentaar ontwikkelaar: We moesten een gematigdere uitrustingsoptie bieden voor spelers die de oorspronkelijke balans van hun held fijn vonden en deze niet wilden verstoren met krachtige bonussen en ingrijpende straffen.

Dus hebben we beter uitgebalanceerde statistiekenbundels gecreëerd. In plaats van één grote bonus, één gemiddelde bonus en één straf bevatten ze drie vrij bescheiden bonussen.

[Uitrusting] De visuele presentatie van de uitrustingsstatistieken is veranderd

De gebruikersinterface is veranderd om de uitrustingsstatistieken weer te geven.

 • Je kunt nu de exacte numerieke waarden van alle statistiekbonussen zien.

Commentaar ontwikkelaar: Meters zijn perfect voor het weergeven van de relatieve plus- en minpunten van uitrusting, maar het was moeilijk om te zien welke invloed uitrusting zou hebben op de gameplay. We hebben nu de waarden in cijfers weergegeven, zodat spelers nuttige keuzes kunnen maken en het effect van hun uitrusting kunnen zien.

 • Proportie-indicator toegevoegd voor het vergelijken van uitrusting

Commentaar ontwikkelaar: Om in één oogopslag de kwaliteit van uitrusting te beoordelen en een goede keuze te maken, hebben we rechts van de uitrustingswaarden pijlen toegevoegd om uitrusting te vergelijken.

[Uitrusting] Aanvalsstatistieken mogen geen effect hebben op voordelen

 • De uitrustingsstatistiek Aanval heeft nu alleen invloed op normale aanvallen en niet op voordelen of bloedingen.

Commentaar ontwikkelaar: Het was moeilijk te begrijpen waarom uitrusting invloed had op voordelen en bloedingen, terwijl het effect vrij ingrijpend was.

[Maken] De prijs voor het maken van spullen (staal en materiaal) is aangepast

 • Maakkosten en de toevoeging van de epische zeldzaamheid zijn beter afgesteld.

Commentaar ontwikkelaar: Uit onze gegevens bleek dat spelers het moeilijk vonden om nieuwe helden in niveau te laten stijgen. Ze maakten niet veel basisuitrusting terwijl ze op hogere niveaus heel veel materiaal over hadden. Om hier verandering in te brengen hebben we de prijs van staal, materiaal en onderdelen aangepast. We hopen een betere voortgangscurve te hebben gecreëerd, terwijl uitrusting van hoog niveau een langetermijndoel blijft voor spelers van hoog niveau.

De kosten van materiaal zijn aangepast om uitrusting te verbeteren:

De kosten van materiaal voor alledaagse uitrusting zijn aangepast

 • Van: Niveau 1: 20 / Niveau 2: 30 / Niveau 3: 40 / Niveau 4: 50 / Niveau 5: 60
 • Naar: Niveau 1: 10 / Niveau 2: 13 / Niveau 3: 16 / Niveau 4: 19 / Niveau 5: 23

De kosten van materiaal voor zeldzame uitrusting zijn aangepast

 • Van: Niveau 1: 100 / Niveau 2: 150 / Niveau 3: 200 / Niveau 4: 250 / Niveau 5: 300
 • Naar: Niveau 1: 55 / Niveau 2: 80 / Niveau 3: 110 / Niveau 4: 130 / Niveau 5: 155

De kosten van materiaal voor heldhaftige uitrusting zijn aangepast

 • Van: Niveau 1: 260 / Niveau 2: 390 / Niveau 3: 530 / Niveau 4: 660 / Niveau 5: 790
 • Naar: Niveau 1: 195 / Niveau 2: 255 / Niveau 3: 295 / Niveau 4: 335 / Niveau 5: 375

De kosten van materiaal voor epische uitrusting zijn aangepast

 • Niveau 1: 400 / Niveau 2: 520 / Niveau 3: 650 / Niveau 4: 800 / Niveau 5: 960

De kosten van staal zijn aangepast om uitrusting te verbeteren:

De kosten van staal voor alledaagse uitrusting zijn aangepast

 • Van: Niveau 1: 30 / Niveau 2: 55 / Niveau 3: 75 / Niveau 4: 100 / Niveau 5: 125
 • Naar: Niveau 1: 25 / Niveau 2: 30 / Niveau 3: 35 / Niveau 4: 40 / Niveau 5: 45

De kosten van staal voor zeldzame uitrusting zijn aangepast

 • Van: Niveau 1: 150 / Niveau 2: 170 / Niveau 3: 195 / Niveau 4: 220 / Niveau 5: 245
 • Naar: Niveau 1: 75 / Niveau 2: 85 / Niveau 3: 95 / Niveau 4: 105 / Niveau 5: 115

De kosten van staal voor heldhaftige uitrusting zijn aangepast

 • Van: Niveau 1: 270 / Niveau 2: 290 / Niveau 3: 315 / Niveau 4: 340 / Niveau 5: 360
 • Naar: Niveau 1: 150 / Niveau 2: 170 / Niveau 3: 190 / Niveau 4: 210 / Niveau 5: 230

De kosten van staal voor epische uitrusting zijn aangepast

 • Niveau 1: 270 / Niveau 2: 290 / Niveau 3: 315 / Niveau 4: 340 / Niveau 5: 360

De onderdeelwaarde na ontmanteling is aangepast

Onderdeelwaarde voor alledaagse uitrusting - Niet veranderd

 • Van: Niveau 1: 5 / Niveau 2: 6 / Niveau 3: 7 / Niveau 4: 8 / Niveau 5: 9 / Niveau 6: 10

Onderdeelwaarde zeldzame uitrusting

 • Van: Niveau 1:30 / Niveau 2: 35 / Niveau 3: 45 / Niveau 4: 50 / Niveau 5: 55 / Niveau 6: 65
 • Naar: Niveau 1: 20 / Niveau 2: 23 / Niveau 3: 26 / Niveau 4: 29 / Niveau 5: 32 / Niveau 6: 35

Onderdeelwaarde heldhaftige uitrusting 

 • Van: Niveau 1: 95 / Niveau 2: 110 / Niveau 3: 125 / Niveau 4: 145 / Niveau 5: 165 / Niveau 6: 190
 • Naar: Niveau 1: 55 / Niveau 2: 60 / Niveau 3: 65 / Niveau 4: 70 / Niveau 5: 75 / Niveau 6: 80

Onderdeelwaarde epische uitrusting

 • Niveau 1: 100 / Niveau 2: 115 / Niveau 3: 130 / Niveau 4: 145 / Niveau 5: 160 / Niveau 6: 175

Voor pc

Algemene wijzigingen

 • We hebben in de gebruikersinterface een optie voor controllers toegevoegd om symbolen te wijzigen.
 • Je kunt nu kiezen welke controllersymbolen je in beeld ziet
 • FPS staat nu standaard op 60 in het hoofdmenu
  • Dit is gedaan om te voorkomen dat de videokaart veel data moet verwerken in het menu
  • Je kunt deze optie wijzigen in het bestand Options.ini.\
  • De regel is "MenuFPSLock".
  • Geldige waarden zijn [0.0 => disabled, 30.0, 60.0].
 • Het symbool van de taakbalk knippert nu als matchmaking is gelukt als de game niet is gefocust of is geminimaliseerd
 • Videokaartprestatie is nog verder verbeterd
 • Het verkleinen en vergroten van het venster als je in een venster speelt, gebeurt pas als je de muisknop loslaat
 • Probleem opgelost waarbij controllers niet werden herkend tijdens het spelen van de Steam-versie met de 'Xbox/PS4/legacy gamepad configuration' ingeschakeld.
  • Het probleem is ontstaan door Patch v1.05

Besturingswijzigingen

 • Baken plaatsen en om hulp roepen zijn nu twee apart toe te wijzen acties
 • Optie toegevoegd om de muisinput uit te schakelen in de verdedigingsstand
  • Te gebruiken als verdedigingsacties aan toetsen zijn toegewezen

guardmode

Wijzigingen aan de gebruikersinterface

 • Actuele kosteninformatie toegevoegd aan de bevestigingspop-up voor Ander uiterlijk
 • Je hoeft niet meer te bevestigen met de knop 'Gereed' op het scherm voor rematches. De status 'Gereed' wordt direct toegepast

Probleemoplossingen voor pc

 • OPGELOST: Helden - De verkeerde held kon worden gekozen als de keuze snel veranderde na het kiezen van een held
 • OPGELOST: De gebruikersinterface knipperde als je bleef zweven boven de knop 'Rekruteren'
 • OPGELOST: Als je bleef zweven boven voordelen in het menu Aanpassingen verdwenen er symbolen
 • OPGELOST: De pagina 'Statistisch overzicht' kon niet met de muis worden gesloten in het heldenaanpassingsmenu
 • OPGELOST: De muisindicator zakte als je met muis en toetsenbord een verdedigende vechtstijl voert (als deze stijl toegewezen is aan een eigen toets)
 • OPGELOST: Het gebruikmaken van sociale media vanuit de tab Emote zette de input van een van de twee in de wacht
 • OPGELOST: Op de pagina voor het toewijzen van toetsen verschenen conflicten niet meer rood gemarkeerd na wijzigingen
 • OPGELOST: Het infovenster voor Winstratio/Ratio kills/dood overlapte met het uitrustingsvenster als de speler op het scherm Heldenoverzicht klikte na de optie 'Voortgang bekijken' te hebben gemarkeerd
 • OPGELOST: VRAM-gebruik hield geen rekening met driedubbele buffering
 • OPGELOST: De game bleef vastzitten in de multiplayersessie als de speler niet meer gebruikmaakte van het toetsenbord in het scherm Moveset
 • OPGELOST: Spelers konden geen andere controller meer gebruiken als de Steam-controller was aangesloten op de Steam-versie
 • OPGELOST: Bij besturing met muis en toetsenbord werd de Schildtacklewidget van de Walkure niet weergegeven als volledige blokkering in de vechtwidget

LIVE-UPDATE

Speltype

Eliminatie

 • Uitgeschakelde teamgenoten kunnen maar één keer per ronde worden opgelapt.

Vechten

SCHILDWACHT

 • Schouderbeuk [Probleemoplossing] Tijdens de Schouderbeuk kun je nu weer van doelwit wisselen.

COMMENTAAR ONTWIKKELAAR: We hebben regressie veroorzaakt voor het wisselen van doelwit in Patch 1.06 toen we andere aanpassingen maakten aan de Schouderbeuk. Door deze oplossing kan de Schildwacht weer beter uit de voeten in groepsgevechten.

Ga voor een uitgebreider patchoverzicht naar www.forhonorgame.com/patchnotes