Scrol om te ontdekken  

For Honor Seizoen VII: Storm en Furie

Donkere wolken pakken zich samen - vulkanen rommelen. De goden roeren zich. Nu geven de facties elkaar de schuld. Passie en woede spatten van deze ruzie af. Alle facties geven elkaar de schuld en proberen de veranderingen te begrijpen.

Releasedatum: 2 augustus 2018

Game-event: Heersende vuurzee

Aanschouw de furie van Mount Ignis en vecht in een speciaal eventspeltype! Win exclusieve beloningen die alleen tijdens dit event beschikbaar zijn.

Meer info

GROTE HELDENUPDATES

Schildwacht herzien

Walkure herzien

Met de launch van Storm en Furie krijgen de Schildwacht en de Walkure grote updates. Deze aanpassingen laten niet alleen een frisse wind waaien voor deze helden, maar brengen de game ook beter in balans.

Nieuwe map: De slotgracht

Seizoen 7 breidt het slagveld uit met een gloednieuwe map: De slotgracht.

Meesterrang en -klassement

We introduceren twee nieuwe divisies in ons klassementssysteem: Meester en Grootmeester, voor de beste krijgers aller tijden. Houd je voortgang in de gaten met het nieuwe rangklassement!

Andere updates

Voortgangsupdate

Maak nieuwe legendarische uitrusting buit of bemachtig hem door te roven op het slagveld. Toon je meesterschap met 10 nieuwe reputatieniveaus, elk met hun eigen exclusieve beloningen. Bereik een reputatieniveau van 60 om een uniek effect te verdienen!

Klassementsupdate

Klassementsduels zijn mogelijk buiten toernooien. Klassementsdueltoernooien worden nu op bepaalde tijden gehouden. Je kunt zowel in als buiten toernooien geweldige beloningen verdienen en alle klassementsbeloningen uit eerdere seizoenen zijn terug!

Naadloze afspeellijst

Door ons afspeellijstsysteem opnieuw in te delen, kunnen we de live-afspeellijst naadloos updaten zonder onderhoud te hoeven plegen!