Scrol om te ontdekken  

For Honor: SUN DA

Nadat een groot deel van het Wu Lin-grondgebied door een zandstorm werd vernield, zijn veel inwoners naar de Heidevenen in het westen gevlucht terwijl anderen achterbleven om samen met de keizer een nieuw leger op te bouwen. Onder hen was Sun Da, leider van de Zhanhu, die in zijn laboratorium in de Qiang-pas nieuwe manieren uitvond om vuur te beheersen. Terwijl hij probeerde het arsenaal van de Wu Lin uit te breiden, kreeg een onverwachte vijand lucht van zijn ontdekkingen en viel het fort aan...

Releasedatum: 7 november 2019

ZHANHU'S TACTIEK

Na een ramp moesten Sun Da en de Wu Lin-keizer het opnemen tegen onverwachte vijanden tijdens hun vlucht uit het fort. Speel het eventspeltype om meer te weten te komen en verdien exclusieve beloningen die alleen beschikbaar zijn tijdens dit event. Van 19 december tot 2 januari.

Nieuwe helden

De Zhanhu hadden altijd een hoog aanzien en veel macht. Ooit waren zij de rechterhanden van machtige heersers. Als belangrijke vertegenwoordigers van de Wu Lin-keizers zouden de Zhanhu hun levens als verbeurd beschouwen, ondergeschikt aan de wil van hun leiders. Zij waren ertoe verplicht de bevelen van de keizer koste wat het kost op te volgen. Alle andere overwegingen waren van ondergeschikt belang.

Tegenwoordig zijn de Zhanhu ware wapenmeesters. Slechts weinigen kunnen leren het vuur te temmen, de dodelijke changdao te gebruiken en de titel van Zhanhu te bemachtigen. Met hun vele manieren om vijanden te verwonden en met de grond gelijk te maken, kun je maar beter bang zijn voor deze onvoorspelbare krijgers.

Nieuwe map: QIANG-PAS

For Honor breidt het slagveld uit in J3 Seizoen 4 met een gloednieuwe Belegeringsmap: Qiang-pas. Verken dit Wu Lin-fort vanaf 7 november in een gratis update.

ZHANHU-UITRUSTING

Pantser
Wapens
+

1 / 5

+

2 / 5

+

3 / 5

+

4 / 5

+

5 / 5

+

1 / 6

+

2 / 6

+

3 / 6

+

4 / 6

+

5 / 6

+

6 / 6

 

Andere updates

Speel met nieuwe balanswijzigingen voor helden en vechtsystemen in Jaar 3 Seizoen 4. Bekijk het patchoverzicht (2.15.0) voor meer informatie.

Jaar 3-pas

Jaar van de Harbinger

Het jaar van de Harbinger is gearriveerd! Krijg direct 7 dagen eerder toegang tot Vortiger, plus drie nieuwe helden die in 2019 verschijnen. Uit elke factie één, met een eigen elite-outfit. Met je Jaar 3-pas van For Honor® krijg je ook 30 dagen kampioensstatus, vijf buitroverskisten en een exclusief effect.

Koop de Jaar 3-pas