Scrol om te ontdekken  

For Honor: HOPE

Na zo veel voortekenen dacht iedereen dat het einde der tijden nabij was… Maar de aarde kalmeerde zonder waarschuwing, de lucht klaarde op en een nieuwe dageraad brak aan. Eindelijk voelden de krijgers hoop en herinnerden zich degenen die ooit vochten voor vrede. Voor het eerst in de geschiedenis kwamen de leiders van alle facties samen en besloten om hun geschillen tijdelijk naast zich neer te leggen. Ze tekenden wat het Verdrag van Wyverndal werd genoemd.

Releasedatum: 6 februari 2020

HONOR-SPELEN

Om de derde verjaardag van de game te vieren, kan je tot 27 februari genieten van een twee weken durend in-game evenement.

Nieuw pantser en wapens

Nadat de aarde kalmeerde en hoop de kop opstak, lieten vele smeden en ambachtslieden in Heidevenen zich van hun beste kant zien door rijk versierde metalen, verfijnd houtwerk en complexe borduurwerken te maken, geïnspireerd door de helden die waren gesneuveld in legendarische gevechten.

Bemachtig gloednieuwe pantsers en wapens voor je helden tijdens het spelen van J4S1: Hope.

Gevechtspas

De leiders van Heidevenen tekenden een verdrag op een heilige weide genaamd Wyverndal. Volgens de vele verhalen en liederen was Wyverndal ooit een mythische stad die werd bewaakt door draken, maar ten prooi viel aan de ramp. Een kleine, neutrale open plek in een weelderig woud is al dat rest.

De helden van Wyverndal worden beschouwd als de eerste vredesbewakers in Heidevenen. Ter ere van hen werden wapen, symbolen en kleden gemaakt.

Geef een nieuwe dimensie aan het aanpassen van al je helden met 100 niveaus aan beloningen! Alleen beschikbaar tijdens J4S1 van For Honor: Hope.