Scrol om te ontdekken  

For Honor: Tyranny

Het Verdrag van Wyverndal bracht hoop en verlichtte de harten van steeds meer mensen in Heidevenen. Maar in de schaduw broeide een duister gevaar. Terwijl de festiviteiten rond de Honor-spelen verdergingen met reconstructies van historische gevechten tegen Apollyon en de Zwartstenen, bracht een groep mysterieuze krijgers geheime bondgenoten uit alle facties samen. De vrede zal snel verdampen als sneeuw voor de zon...

Tyranny is een van de ambitieuzere seizoenen van For Honor tot nu toe, met updates waar de community reikhalzend naar uitkijkt, zoals gevechtsupdates, events, nieuwe aanpassingen, een nieuwe gevechtspas en een nieuwe held die tijdens het seizoen wordt onthuld.

Releasedatum: 11 juni 2020

Warmonger

Centurion- en gevechtsupdates

Tyranny markeert de officiële release van de Centurion-update voor de game. Je kunt nu ook het gezicht laten zien bij het woord... Incredibilis! Raadpleeg ons patchoverzicht voor meer informatie over alle gevechtsupdates.

Dankzij jullie deelname aan Oefenterrein is de basis van de gevechten onder handen genomen om later dit seizoen nieuw leven te blazen in de manier waarop je vecht om eer. Meer informatie volgt.

Nieuwe pantsers en wapens

De krijgers van Horkos willen gevreesd en vereerd worden op het slagveld. Sommigen van hen zijn uitgedost in het zwart-goud als eerbetoon aan het Zwartsteenlegioen van weleer. Omdat ze de beste grondstoffen van Heidevenen bezitten, kunnen ze angstaanjagende pantsers smeden voor hun bondgenoten in alle facties.

Krijg toegang tot de Horkos-beloningen tijdens J4S2 Tryanny in de vorm van seizoens- en gevechtspasbeloningen.

Gevechtspas

De Orde van Horkos is een geheim genootschap in Heidevenen. Het is opgericht door een groep mysterieuze krijgers die voormalige Zwartstenen voor zich wisten te winnen. Ze hebben de afgelopen jaren invloed verworven in alle facties en grondstoffen verzameld, en ze hebben overal spionnen zitten. Ze geloven dat de god Horkos hen heeft uitverkoren om alle imitators en hypocrieten uit te roeien. Ze ontlenen hun duistere krachten aan alchemie en zijn vastberaden om de leiders van een nieuwe wereld te worden.