Scrol om te ontdekken  

For Honor: Resistance

De Orde van Horkos voerde een waar schrikbewind dat diepe littekens heeft achtergelaten over de hele wereld. Maar als de nood aan de man is, kan een vonk van opstand genoeg zijn om de hoop te doen terugkeren. Terwijl de Horkos meerdere forten veroverden om te experimenteren met de verderving, namen allerlei groepen verschoppelingen en huurlingen van alle facties de wapens op om hun thuisland te heroveren. Er werden onverwachte verbonden gesloten en nieuwe wapens van drakoniet uitgevonden om de vijand terug te dringen.

Vanaf 17 september kun jij een rol spelen in het verzet, met nieuwe pantsers, wapens, events, gevechtspas-items en meer!

Releasedatum: 17 SEPTEMBER 2020

 

 

De rebelse Jormungandr Fjorgvin raakte geïnspireerd door de overwinningen van de samoerai en keerde terug bij de huurlingen om haar eigen aanval te leiden tegen de vijanden in Valkenheim. Ilma de smid werd weer opgeroepen om te helpen. Ze leerde meer over de krachten van het drakoniet en Ilma smeedde een nieuw wapen om de rebellen bij te staan. Maar de Orde van Horkos had zijn eigen troefkaart: de verschrikkelijke Gretar, die alleen maar sterker werd door de krachten van het verdorven drakoniet. Speel de 3 activiteiten van Verhalen van Rebellie en sluit je aan bij de krijgers die terugvochten tegen de Horkos, van 12 november t/m 3 december.

 

Teamidentificatie

J4S3 brengt nieuwe updates voor de interface met zich mee, waardoor je je personage makkelijker en flexibeler kunt aanpassen.

Ter ere van de release van de Teamidentificatie-update introduceren we gloednieuw rood materiaal: cinnaber!


Nieuw pantser en wapens

De Orde van Horkos gebruikte zijn invloed om de waardevolste grondstoffen in beslag te nemen, waar ze hun wapens en pantsers van maakten. De krijgers die zich niet bij hen aan wilden sluiten, moesten het doen met het schroot dat overbleef na veldslagen en bescheiden materialen. Maar terwijl deze rebellen zich verenigden om te vechten voor lijf en leden, leerden ze beter gebruik te maken van wat ze op het slagveld vonden. Met behulp van enkele opstandige wapensmeden maakten ze sterke en praktische uitrusting die de tand des tijds kon doorstaan.

Nieuwe map: De Belvedere

In seizoen 3 van jaar 4 breiden we het slagveld uit met een nieuwe Wu Lin-arenamap: De Belvedere. Deze map is voor iedereen beschikbaar voor duels, knokpartijen en als trainingsomgeving om aan je vaardigheden te werken.

Gevechtspas

Naarmate steeds meer mensen worstelden met de verderving begonnen opstandige krijgers spiritueel heil te zoeken bij de Sylvans, om te overleven en herstellen. Met hun grote geweien en houten maskers werden de Sylvans in alle delen van Heidevenen aanbeden als geesten van de wraak der natuur. Volgens meerdere bronnen verschenen ze nog voor het cataclysme voor het eerst ten tonele. Hun kennis van plantkunde, kruidenkunde en wapensmederij was ongeëvenaard.