Scrol om te ontdekken  

For Honor: Chaos

Met de hulp van Ilma, een legendarische smid, konden veel strijders in heel Heidevenen forten heroveren en de ware krachten van het drakoniet ontdekken. Maar al deze rebellen hadden een leider nodig die hen verenigde in deze belangrijke periode. Iemand die de vijand beter kende dan wie dan ook omdat hij ooit een van hen was. Iemand die van zijn verleden had geleerd en nu zijn fouten recht wilde zetten.

Na de mislukte poging om de vrede te herstellen in Heidevenen, werd de persoon die ooit Holden Cross heette nu 'Griffioen' genoemd. Hij had zijn naam en factie jaren geleden opgegeven. Hij werd een huurling die vocht voor degenen die niet langer zelf oorlog konden voeren, ongeacht hun factie. Met zijn hulp vormden rebellen van alle facties de Chimera-alliantie, een volwaardig leger dat de Orde van Horkos kon verslaan en hun Verderving een halt toe kon roepen.

Doe vanaf 10 december mee met Chaos en krijg toegang tot nieuwe pantsers, wapens, events, gevechtspassen en meer!

Griffioen

De persoon die ooit Holden Cross heette is geïnspireerd geraakt door de opstanden van de samoerai en Vikingen en heeft eindelijk besloten om in te grijpen. De teruggekeerde Griffioen heeft een bondgenootschap gevormd met krijgers van alle facties en vraagt Ilma om hulp tegen de Orde van Horkos in Asveld. Ilma beheerst het smeden van wapens van drakoniet en kan daarmee de Alliantie helpen. Maar de ridders van Horkos hebben hun eigen ontdekkingen gedaan over de verderving en zijn klaar om die te gebruiken tegen iedereen die in hun weg staat.

Nieuwe seizoensaanpassingen

De smeden van Heidevenen hebben nog nooit zoveel gereedschap en hulpmiddelen tot hun beschikking gehad en smeden uitstekende uitrusting voor de talloze helden die meevechten in de Slag der Zonsverduistering. De Chimera-alliantie is van een groepje huurlingen met geïmproviseerde pantsers uitgegroeid tot een volwaardig leger dat het kan opnemen tegen de Orde van Horkos.

Geoptimaliseerd voor Next-Gen

J4S4 bevat de ultieme For Honor-ervaring, geoptimaliseerd voor next-gen consoles met 60 fps bij de lancering van het seizoen.

Gevechtspas

Zuiver drakoniet werd niet alleen gebruikt om de Verderving tegen te gaan, maar ook om technologische vooruitgang te boeken. Strijders komen uit alle windstreken om samen te spannen in de eerste strijd tussen Horkos en Chimera, terwijl smeden en ambachtslieden in heel Heidevenen geavanceerde wapens en mechanische apparaten ontwikkelen die nooit eerder zijn gezien.